Ένας δήμαρχος υπόδειγμα για όλους- - Η Κοζάνη ξέρει τι θα πει προσφυγιά.

Ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, μιλάει στο news 247 για την προσφυγική κρίση, για το πώς υποδέχθηκε τους Σύρους η πόλη του, για την πρωτοβουλία της τοπικής αρχής αλλά και για την πρόταση Δρίτσα για ισοκατανομή σε όλες τις πόλεις της χώρας αν δεν βρεθεί διέξοδο στην κρίση (Pics)
Πριν από τρεις ημέρες ο δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, ενημερώθηκε ότι θα έφταναν στην πόλη, πέντε λεωφορεία με πρόσφυγες. Είχε στη διάθεση του, μόλις τρεις ώρες.

Ο Ken Block τα σπάει στο Ντουμπάι και 'ντριφτάρει' κινούμενο αεροπλάνο (Φωτό+Βίντεο)

Ο Ken Block επιστρέφει με την 8η Gymkhana του. Δείτε τον να κάνει ντριφτ στους δρόμους του Ντουμπάι, ανάμεσα σε περιπολικά και ένα... κινούμενο αεροπλάνο (Vid).


Ο Ken Block κάνει τους δρόμους του Ντουμπάι "παιδική χαρά" για τον ίδιο και το νέο Ford Fiesta ST RX43 των 650 αλόγων.

AdTech Ad
Ο Ken Block είναι άλλωστε ο νέος συνεργάτης της εταιρίας ελαστικών, Toyo Tyres.

Υγεία-Ομορφιά Στήθος: Τα δύο λάθη που κάνετε και το μικραίνουν - Ποιο είναι το τέλειο (pic)

Σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν σε χαμηλά επίπεδα το βάρος τους, πολλές γυναίκες κάνουν σημαντικά λάθη στις διατροφικές τους επιλογές.

Μπορεί ο στόχος του χαμηλού βάρους να επιτυγχάνεται, φαίνεται, όμως, ότι δύο βασικά λάθη των γυναικών έχουν ως αποτέλεσμα να "εξαφανίζεται" το στήθος τους.

Υγεία-Ομορφιά Sex:Στοματικό σεξ: Πόσοι άντρες και πόσες γυναίκες το… τολμούν;

Το στοματικό σεξ αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του ερωτικού παιχνιδιού και μια νέα επιστημονική έρευνα ρίχνει περισσότερο φως στη δημοφιλή πρακτική.

Καναδοί ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Γκελφ μελέτησαν το χάσμα μεταξύ των δύο φύλων όσον αφορά στο στοματικό σεξ και τα ευρήματά τους θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Υγεία-Ομορφιά Ηοτ:Σεξ με τον πρώην; Τα συν και τα πλην...

Το σεξ με τον πρώην σύντροφο σας μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό, ειδικά εάν ακόμη νοιώθετε έλξη για αυτόν. Πώς μπορείτε να πείτε ένα λογικό «όχι», όταν η καρδιά σας βροντοφωνάζει ένα πολύ πιο ηχηρό«ναι»;

Ένα από τα σημαντικότερα βήματα που καλείστε να κάνετε είναι να διαχειριστείτε την απώλεια. Ο χωρισμός – ακόμη και όταν είναι δική σας επιλογή –μπορεί να πονάει για τουλάχιστον 2 χρόνια.

Υγεία-Ομορφιά: Αλκοόλ και καρδιά- Ποια ποσότητα θεωρείται «ασφαλής»;

Το κόκκινο κρασί φημίζεται για τη θετική του επίδραση για την καρδιά, σύμφωνα όμως με μια νέα επιστημονική μελέτη οποιοδήποτε αλκοολούχο ποτό έχει οφέλη για την καρδιαγγειακή λειτουργία, αρκεί να καταναλώνεται στη σωστή ποσότητα.

Ερευνητές από τη Νορβηγία και τη Σουηδία εξέτασαν την επίδραση του αλκοόλ στην καρδιά.

Yγεία Ζωή: Δίδυμη κύηση: Η ουσία που αυξάνει τις πιθανότητες

Οι έγκυοι που λαμβάνουν στη διάρκεια της κύησης ένα συγκεκριμένο συμπλήρωμα, διπλασιάζουν τις πιθανότητες δίδυμης κύησης.
Ερευνητές του Ινστιτούτου Tornblad στη Lund της Σουηδίας διεξήγαγαν μελέτη ανασκόπησης όλων των ιατρικών αρχείων του Σουηδικού Ληξιαρχείου, από το 1994 και μετά, στα οποία υπήρχαν πληροφορίες για όλα τα φάρμακα που λάμβαναν οι εγκυμονούσες.

Ευγένιος Γκέραρντ ΟΦΗ * "Νίκησε εσύ και θα καθαρίσω εγώ" (Φωτό+Βίντεο)

Μια ζωή στον ΟΦΗ. Ο Ευγένιος Γκέραρντ θυμάται και περιγράφει χωρίς ενδοιασμούς. Δεν έχει ανάγκη να κρύψει τίποτα. Τι γινόταν πριν από τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό; Η εντολή του Θόδωρα, ο φόβος της απόλυσης στο αεροπλάνο, οι προτάσεις από Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ. Η πίκρα του: "Με έδιωξαν, δεν έφυγα μόνος μου".
Ευγένιος Γκέραρντ - ΟΦΗ. Επί 15 χρόνια μαζί. Στις 23 Ιουνίου το 1985 ο 45χρονος τότε Ολλανδός αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ηρακλείου, με την οποία έζησε "τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου".

Τσίπρας: Αυτή είναι η πρόταση μας στους θεσμούς για το ασφαλιστικό και τις συντάξεις - ΒΙΝΤΕΟ

«Η πρόταση η οποία έχουμε κάνει και την καταθέσαμε και στους θεσμούς και στην ελληνική κοινωνία είναι στο γράμμα της συμφωνίας και προστατεύει πλήρως τις συντάξεις των σημερινών συνταξιούχων»,
τόνισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και πρόσθεσε:

Τσίπρας για Ψυχάρη και γάτα Ιμαλαΐων: «Πάει η γάτα, τη σκίσαμε»

«Την έσκισα τη γάτα, πάει η γάτα, τη σκίσαμε», σχολίασε με χιούμορ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στη διάσημη πια «γάτα των Ιμαλαΐων» και τα δημοσιεύματα του ΔΟΛ εναντίον του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή «Στον Ενικό» του Star.

Σε πιο σοβαρό τόνο, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε αργότερα πως μπορεί αν χρειαστεί να συναντήσει και τον διάβολο ακόμα, «αλλά δεν θα του πουλήσω την ψυχή μου», και διεμήνυσε: «Θα κριθώ, όχι για το ποιους συναντώ, αλλά για το τι πράττω».

Παραιτείται ο Θεοχάρης από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού - Τι αναφέρει στην επιστολή του

Την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού υπέβαλε ο Χάρης Θεοχάρης, με επιστολή του προς τον επικεφαλής της παράταξης, Σταύρο Θεοδωράκη, λίγες μέρες μετά τη σφοδρή κριτική που άσκησε σε βάρος του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Ποταμιού.

Στην επιστολή του, ο κ. Θεοχάρης εκφράζει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι στο συνέδριο του κόμματος δεν ελήφθησαν «αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση

Μπλοκάρονται περιουσιακά στοιχεία και λογαριασμοί του Βγενόπουλου σε ύψος 3,7 δις

Σε μπλοκάρισμα των περιουσιακών στοιχείων του Αντρέα Βγενόπουλου και των συνεργατών του προχωρά η Ελλάδα, με την απόφαση 27/2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Το μπλοκάρισμα αφορά περιουσιακά στοιχεία ύψους έως 3,79 δισεκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή πρακτικά ο Βγενόπουλος δεν έχει δικαίωμα να κινήσει τραπεζικούς λογαριασμούς ή να μεταβάλει οποιοδήποτε περιουσιακό του στοιχείο, εκτός αν η περιουσία του υπερβαίνει το ποσό των 3,79 δις.