VW, Citroen και Toyota ξεκινούν την προετοιμασία για το 2017

Παρότι βρισκόμαστε στην αρχή της φετινής σεζόν, οι ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι ξεκινούν άμεσα τις δοκιμές των αγωνιστικών αυτοκινήτων για την επόμενη χρονιά.

Οι σημαντικές αλλαγές στις προδιαγραφές των rally cars που θα ισχύσουν από το 2017, υποχρεώνουν τις ομάδες να επισπεύσουν τις διαδικασίες εξέλιξης των οχημάτων τους, με τους μηχανικούς να εργάζονται σε φουλ ρυθμούς. Η VW Motorsport θα δοκιμάσει το καινούργιο Polo R WRC τις επόμενες μέρες,

Συνελήφθη ο Τούρκος που φέρεται ότι σκότωσε τον ρώσο πιλότο

Ο Αλπαρσλάν Τσελίκ, ο Τούρκος υπήκοος που κατηγορείται από την Μόσχα ότι σκότωσε έναν ρώσο πιλότο στρατιωτικού αεροπλάνου συνελήφθη και κρατείται από τις τουρκικές αρχές, ανέφερε σήμερα η εφημερίδα Hürriyet.
Ο Τσελίκ, γιος ενός υψηλόβαθμου στελέχους του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), ο οποίος πολεμάει από το 2014

Μόσχα: Η Τουρκία προμηθεύει όπλα το ISIS Η Ρωσία υπέβαλε στοιχεία στον ΟΗΕ, όπως αναφέρει το δίκτυο RT

Η Ρωσία υπέβαλε στοιχεία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ τα οποία -όπως υποστηρίζει η Μόσχα- αποδεικνύουν ότι η Τουρκία προμηθεύει με όπλα το ISIS, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το δίκτυο RT.
«Κύριος προμηθευτής όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού του ISIS είναι η Τουρκία,

Νταβούτογλου από το Ντιγιάρμπακιρ: Δεν φοβόμαστε

Από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους 7 αστυνομικοί και τραυματίστηκαν 27.  Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τουρκίας κάλεσε την Ουάσινγκτον και τις Ευρωπαϊκές χώρες να στηρίξουν την εκστρατεία του κατά των Κούρδων αυτονομιστών.
Adtech Ad
Δεν φοβόμαστε, δεν θα μας κάνουν να λυγίσουμε", δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου στο Ντιγιάρμπακιρ,

Οι σωματοφύλακες του Ερντογάν επιτέθηκαν σε διαδηλωτές στην Ουάσιγκτον

Σοβαρά επεισόδια στην Ουάσινγκτον. Οι σωματοφύλακες του Ερντογάν χτύπησαν διαδηλωτές που φώναζαν συνθήματα υπέρ των Κούρδων (Vid)
 
-->Adtech Ad
Διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο Brookings, στην Ουάσινγκτον, όπου είχε προγραμματιστεί να δώσει ομιλία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγορούν τους σωματοφύλακες του για επίθεση.

New Yorker: Ο Ερντογάν οδηγεί την Τουρκία σε δικτατορία - Αποτυχημένο και αυταρχικό τον χαρακτήρισε ο Ομπάμα

Σκληρή επίθεση στον Τούρκο πρόεδρο εξαπολύει ο New Yorker. Σε άρθρο του για την επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσιγκτον αναφέρει ότι παραμένει στοίχημα εάν ο Τούρκος πρόεδρος θα καταφέρει να πραγματοποιήσει την επίσκεψη χωρίς να δεχθεί την διαπόμπευση που του αρμόζει και καλεί τον πρόεδρο Ομπάμα να εγκαταλείψει τη γλώσσα της διπλωματίας και να ξεκαθαρίσει ότι ένας ηγέτης που φυλακίζει δημοσιογράφους και τους αντιπάλους του, εξοπλίζει την Αλ Κάιντα και βομβαρδίζει Κούρδους δεν μπορεί να είναι φίλος των ΗΠΑ.

Bloomberg: Η Ελλάδα περιμένει τους τουρίστες που χάνει η Τουρκία

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να επωφεληθεί από την προσέλκυση τουριστών που υπό άλλες συνθήκες θα πήγαιναν στη Τουρκία τονίζει άρθρο του Bloomberg.
Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αγκυρα και την Κωνσταντινούπολη σε συνδιασμό με την απαγόρευση του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στους τουρ οπερέϊτορς της χώρας του να στέλνουν τους Ρώσους πολίτες στη Τουρκία μετά την κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους στη Συρία αναμένεται να ωφελήσουν τον τουρισμό στην Ελλάδα.

Δήλωση-έκπληξη από τον Γ. Κύρτσο: Η αξιολόγηση θα κλείσει εντός του Απριλίου - Θα περιλαμβάνει αναδιάρθρωση του χρέους

«Η αξιολόγηση θα κλείσει. Το θέλουν όλοι παρά τις δυσκολίες και η εικόνα που έχω εγώ είναι ότι θα γίνει εντός του Απριλίου» είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος και πρόσθεσε ότι όλα δείχνουν πως θα ρυθμιστεί και το ζήτημα του χρέους με τη λεγόμενη αναδιάρθρωση.
Όπως είπε ο κ. Κύρτσος, μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση», η επικείμενη συμφωνία για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και της αναδιάρθρωσης του χρέους

Αφού πλούτισε πουλόντας 3000 σάντουιτς την ημέρα από τους πρόσφυγες, πήγε να τους… “οργώσει”

Οι ερωτήσεις του Σρόιτερ εκνεύρισαν τον αγρότη-καντινιέρη που όργωνε στην Ειδομένη (Video)
Να θυμίσουμε πως ο κύριος Ούλης είναι επίσης ο ιδιοκτήτης της «“χρυσής” καντίνας που πουλάει 3.000 σάντουιτς την ημέρα στους πρόσφυγες» και που μετά από έλεγχο της εφορίας, του επιβλήθηκε πρόστιμο γιατί ήταν χωρίς απόδειξη και πολύ ακριβά.
Το πρωί στον καταυλισμό της Ειδομένης, αγρότης πήρε το τρακτέρ του για να οργώσει το ιδιόκτητο χωράφι του.

Προβόπουλος σε ρόλο λαγού ... "Το 2008 κρύψαμε έκθεση του ΔΝΤ .." που έδειχνε το ουρανό με τα άστρα!!

Τέσσερις οικονομολόγοι , ένα Νόμπελ που χάθηκε άδικα, θα μπορούσε να είναι ο υπότιτλος της φωτογραφίας
Εκτός από το Νόμπελ, "έχασαν" και την οικονομία μιας χώρας.....
- "Το 2008 κρύψαμε έκθεση του ΔΝΤ που έδειχνε το χρέος στο 800%
- "Το αναλογιστικό χρέος των ασφαλιστικών ταμείων που ήταν της τάξης του 400% του ΑΕΠ."
- 400% του ΑΕΠ σημαίνει 4χ240 δις, = 960 δις και
- 800% του ΑΕΠ σημαίνει 8χ240 = 1 τρις 920.

Δώδεκα θεοί του Ολύμπου

Οι δώδεκα Θεοί του Ολύμπου είναι οι κύριοι θεοί της Ελληνικής μυθολογίας που κατοικούσαν στην κορυφή του Ολύμπου. Οι Ολύμπιοι θεοί κέρδισαν την εξουσία νικώντας τους Τιτάνες στην Τιτανομαχία. Στην πραγματικότητα οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν κάποιο συγκεκριμένο δωδεκάθεο, αλλά υπήρχαν μεγάλοι και μικρότεροι θεοί και άλλοι που λατρεύονταν τοπικά π.χ. ο Δίας, ο Ποσειδώνας και ο Άδης ήταν οι μεγαλύτεροι θεοί, ενώ ο Διόνυσος ήταν μικρότερος θεός. Το δωδεκάθεο είναι έννοια που σχηματίστηκε από δυτικούς λόγιους τον 16ο-17ο αιώνα και έχει εμφανιστεί με διάφορες συνθέσεις ανάμεσα σε 14 θεούς.

Yγεία Ομορφιά: Οι 6 τροφές που καθαρίζουν τους πνεύμονες από τη νικοτίνη

Η νικοτίνη προκαλεί ταχεία αύξηση της πίεσης του αίματος και σοβαρές βλάβες στους πνεύμονες. Επιπλέον, ακόμη και αν κάποιος σταματήσει το κάπνισμα, η επίδραση της νικοτίνης μπορεί να διαρκέσει για χρόνια.
Η υγιεινή διατροφή και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορεί να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε τη νικοτίνη από τον οργανισμό σας. Ορισμένες τροφές περιέχουν συστατικά τα οποία βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμήσει και να απομακρύνει με φυσικό τρόπο τα κατάλοιπα της νικοτίνης.

Μπορείς να δεις οποιαδήποτε πτήση σε 3D σε πραγματικό χρόνο - Ταξίδι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη!

 Απίστευτο:Δείτε

Μια απίστευτη δυνατότητα προσφέρει το FlightRadar24, ο ιστότοπος που καταγράφει σε πραγματικό χρόνο το στίγμα όλων των πτήσεων που πραγματοποιούνται παγκοσμίως.
Επιλέγοντας την πτήση για την οποία ενδιαφέρεστε και πατώντας την επιλογή 3D μπορείτε να μεταφερθείτε στους…