Η «Μις Πορτογαλία» κολάζει τη Μύκονο και τους λουόμενους!

Το διεθνούς φήμης μοντέλο Κατερίνα Σικινιώτη, η οποία το 2013 κατέκτησε τον τίτλο της «Μις Πορτογαλία», βρέθηκε και εφέτος στη Μύκονο, αφού οι ρίζες της κρατούν από το ελληνικό νησί. Ο μπαμπάς της είναι Μυκονιάτης και η μαμά της Πορτογαλίδα.

Ισπανία: Η μάχη της… ντομάτας (Photos)

Έχει χαρακτηριστεί ως η «μεγαλύτερη μάχη φαγητού στον κόσμο» και κάθε χρόνο στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας στην μικρή πόλη της Μπουνιόλ στην Ισπανία. Ο λόγος για την μάχη της ντομάτας, την La Tomatina όπως ονομάζεται στα ισπανικά.
Το ετήσιο ραντεβού πραγματοποιήθηκε και φέτος συγκεντρώνοντας περισσότερους από 22.000 συμμετέχοντες, τόσο Ισπανούς όσο και τουρίστες, ενώ φέτος χρησιμοποιήθηκαν περισσότεροι από 160 τόνοι ώριμης ντομάτας

Διακοπές πολυτελείας στο μεγαλύτερο παραθαλάσσιο θέρετρο των Ναζί (Video)

Το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο θέρετρο των Ναζί, το οποίο είχε κατασκευαστεί το 1936 για τις διακοπές των εργατών του ναζιστικού κόμματος, στο γερμανικό νησί Rügen, μετατρέπεται σε πολυτελές ξενοδοχείο, γράφει ο Independent.
Το κτηριακό συγκρότημα, αρχικά σχεδιάστηκε για να φιλοξενεί τους Γερμανούς εργάτες του ναζιστικού κόμματος και να τους προσφέρει φθηνές διακοπές, τα κτήρια είχαν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν 20.000 εργάτες

Οι τουρίστες «ψηφίζουν» φανατικά την Ελλάδα και τα νησιά της

Διπλή παρουσία στην απόλυτη ταξιδιωτική κατάταξη top20 για το 2016, με τα καλύτερα από τον κόσμο των ταξιδίων, όπως τα ανέδειξαν οι αναγνώστες του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο Conde Nast Traveller, έχει η Ελλάδα.
Πρόκειται για τα βραβεία Readers' Travel Awards 2016 του CNT, που αναδεικνύουν ο,τι καλύτερο στα ταξίδια σε όλο τον κόσμο για αυτή τη χρονιά, επιβραβεύοντας από χώρες και νησιά μέχρι ξενοδοχεία και αερομεταφορείς.

Οι Άραβες, οι Τυνήσιοι, οι Γαλάζιοι και οι Κόκκινοι στη μάχη της Forthnet

Το παζλ των μετόχων, οι κρυφές συμμαχίες και το δάνειο που θα κρίνει τη μάχη της συνδρομητικής TV την ώρα που οι συνδρομητές λιγοστεύουν…
Από τον γρίφο των εξελίξεων περί τη Forthnet θα κριθεί η μάχη της συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς σε επίπεδο συνδρομητών η NOVA και ο ΟΤΕ TV δείχνουν πλέον να …

Στα «χέρια» των κατοίκων της Καισαριανής το Σκοπευτήριο – Δικαιώνονται οι πολυετείς αγώνες (εικόνες – video)

Ο ιστορικός χώρος του Σκοπευτηρίου παραχωρείται στο δήμο Καισαριανής, 32 χρόνια μετά τη μετατροπή του σε «μνημειακό – ιστορικό» και δύο μετά την υποθήκευση του από το ΤΑIΠΕΔ. Η παραχώρηση των 464 στρεμμάτων στο δήμο, προβλέπεται σε τροπολογία που κατέθεσαν σήμερα οι υπουργοί Ν. Φίλης, Ευκ. Τσακαλώτος, Χρ. Σπίρτζης και Τρ. Αλεξιάδης.
Με την κίνηση αυτή υλοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων τόσο της Καισαριανής, όσο και ολόκληρης της Αθήνας,

«Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα» το νέο σλόγκαν του ΣΚΑΪ

Κλίμα ψυχραιμίας επιχειρούν να επιδείξουν ιδιοκτήτης και εργαζόμενοι στο κανάλι του Νέου Φαλήρου εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης της δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.
Ενώ όλοι αγωνιούν για τα αποτελέσματα της δημοπρασίας, στο κανάλι του Φαλήρου ανεβάζουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ταβέρνα με πλούσια εδέσματα, άφθονο κρασί και επιτηδευμένα – ωστόσο παγωμένα – χαμόγελα.

Το «παίρνει αλλιώς» ο ΣΚΑΪ, καθώς «βρήκε» και μπάζει νερά; (video)

Άλλαξαν τροπάριο στον ΣΚΑΪ βλέποντας ότι δεν τους βγαίνει να ακυρώσουν τη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών με τον οξύ αντιπολιτευτικό λόγο και άρχισαν να μιλούν για «σκοτεινά σημεία» και «καθυστερημένη προσγείωση της Ν.Δ. στην πραγματικότητα».

Μένιος Φουρθιώτης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό του Epsilon από τις τηλεοπτικές άδειες

Ο Μένιος Φουρθιώτης λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon από τη διαδικασία αδειοδότησης πήρε θέση.
Ο παρουσιαστής και εμπορικός διευθυντής του σταθμού έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
«Καλημέρα σε όλους !!! Πραγματικά από την μια θέλω να γελάσω με όσους βιάζονται και γράφουν και λένε συμπεράσματα για ανθρώπινες ψυχές ,

Η «πρεμούρα» του Λοβέρδου: Πού θα βγαίνω μετά τη δημοπράτηση; (video)

Την ώρα που η διαδικασία για την δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών οδεύει προς τη λήξη της, αρχίζουν να «πέφτουν οι μάσκες» βουλευτών των κυβερνήσεων του παρελθόντος, οι οποίες εξέθρεψαν επί δεκαετίες τη μιντιακή διαπλοκή, φανερώνοντας ποια είναι η «αγωνία» τους για την επόμενη ημέρα της ιδιωτικής τηλεόρασης.
Ένας από τους «αγχωμένους» βουλευτές είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος σήμερα Τετάρτη αποκάλυψε την ανησυχία του απευθυνόμενος