Miss Bum Bum: Ψηφίστε τώρα ζωντανά Φωτο-Βιντεο.

Τον τίτλο «Mis Bum Bum» στον διαγωνισμό ομορφιάς της Βραζιλίας όπου η κριτική επιτροπή αναδεικνύει τα «καλύτερα οπίσθια στον κόσμο», διεκδικούν 27 νεαρές.

 Ψηφίστε τώρα ζωντανά..


Η στέψη γίνεται μία φορά το χρόνο στη Βραζιλία, όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα του διαγωνισμού, η οποία ζητά την ψήφο σας online για τα πιο «hot» οπίσθια των πιο καλλίγραμμων υποψηφίων.

Η καλλονή από την Δανία Solveig Mork Hansen Solveig Mork Hansen, προκαλεί τα αντρικά ένστικτα

Η Solveig Mork Hansen, είναι μοντέλο από τη Δανία, το οποίο έχει καταφέρει να ξεφύγει από τα σύνορα της χώρας της και να γίνει γνωστό σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική.

Η καλλονή θεωρείται πλέον ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στο χώρο της μόδας και «κλείνει» την μία φωτογράφιση μετά την άλλη.

Ιδού ο λόγος που η Solveig Mork Hansen παίρνει τα εύσημα...

Ο Μπραντ Πιτ θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά του μετά από τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών - Στην Αντζελίνα Τζολί η επιμέλεια (φωτό)

Οι υπηρεσίες προστασίας της παιδικής ηλικίας της κομητείας του Λος Άντζελες ώθησαν τους δύο ηθοποιούς να βρουν ένα πεδίο συνεννόησης, σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης που ειδικεύονται στη ζωή των διασημοτήτων. Η συμφωνία προβλέπει πως ο Μπραντ Πιτ θα υποβάλλεται σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών και οινοπνευματωδών, παρόλο που έκανε ήδη αυτοβούλως ένα απ' αυτά τα τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αποδείχθηκαν αρνητικά, ανέφερε ο ιστότοπος TMZ.

Αυτό θα πει μάγος για ... κλάματα! Η γκάφα του κάνει το γύρο του διαδικτύου (βίντεο)

Αυτό θα πει μάγος για ... κλάματα! Όχι μόνο τα... μαγικά του δεν έπιασαν, αλλά η γκάφα του κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το περιστατικό θεωρείται ότι έγινε στην Κίνα και δείχνει έναν άνδρα, ερασιτέχνη μάγο, έτοιμο να κάνει το κόλπο της εξαφάνισης.

Η Mercendes παρουσιάζει το μέλλον της ηλεκτροκίνησης με ένα φουτουριστικό SUV

Με ένα φουτουριστικό SUV, η Mercendes μάς προϊδεάζει για το πώς βλέπει το μέλλον της ηλεκτροκίνησης. Πρόκειται για το Generation EQ, ένα ηλεκτροκίνητο όχημα 402 ίππων, με αυτονομία έως και 500 χιλιόμετρα, το οποίο η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία φιλοδοξεί να γίνει η ναυαρχίδα της σε ένα ηλεκτρικό μέλλον.

Γιάννης Πλούταρχος - Πέγκυ Ζήνα: Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες! (φωτογραφίες)

Τις χειμερινές τους εμφανίσεις ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής στο Posidonio ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα.


Οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές έχοντας απίστευτη χημεία επί πίστας ερμήνευσαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που γέμισε το μαγαζί στην πρεμιέρα τους.

Kανένα zapping: οι 50 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών σύμφωνα με το Metacritic

Τα πιο θρυλικά τηλεοπτικά show στην ιστορία της μικρής οθόνης, έχουν κατά καιρούς τιμηθεί με σειρά επαίνων, είτε της ίδιας της βιομηχανίας του θεάματος (βλ. Emmy) είτε των τηλεκριτικών που διαμορφώνουν, κατά τι, τις συνήθειες μας.
Τηλεοπτικές παραγωγές όπως τα "Ηomeland", "The Wire", "Breaking Bad", "Μad Men" και "The Larry Sanders Show" έχουν κερδίσει τους παράγοντες της showbiz αλλά και την τηλεθέαση, ορίζοντας κάπως έτσι τα συστατικά μιας εμβληματικής σειράς.

H Ρίτα Όρα αποκαλύπτεται στο Vanity Fair

Λίγο καιρό πριν τιμούσε με τη φωνή της την (αμφιλεγόμενη) Μητέρα Τερέζα στην αγιοποίηση της. Σήμερα η τραγουδίστρια Ρίτα Όρα, πιο τολμηρή, ποζάρει με ηδυπάθεια στο φακό του Vanity Fair Italy γιορτάζοντας με εσώρουχα μια καριέρα που απογειώνεται.
Παρουσίαστρια του Next Top Model στις ΗΠΑ και λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο album της η 25χρονη Όρα (γεννημένη ως Ρίτα Σαχατσίου στην Πρίστινα του Κόσοβο απο Κοσοβο-Αλβανούς γονείς και μεγαλωμένη στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου

Η Χάιντι Κλουμ κάνει διακοπές, φωτογραφίζεται σε βράχια και πλατσουρίζει στα νερά

Η Χάιντι Κλουμ είναι 42 ετών και παραμένει ακόμα στην κορυφή.

Η καγκελάριος του μόντελινγκ δεν μοιάζει να ρίχνει ταχύτητα και αυτή τη φορά βρέθηκε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους όπου και φωτογραφήθηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ πάνω σε βράχια φορώντας μόνο το μαγιό της, δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι διατηρεί ένα ατσαλένιο σώμα.

Από τη Ναόμι Κάμπελ στην Ιρίνα Σάικ: Το Freedom του Τζορτζ Μάικλ παρελαύνει ξανά στη μόδα 26 χρόνια

Έναν πολύ συγκεκριμένο Οκτώβρη, πριν από 26 χρόνια, ο Τζορτζ Μάικλ ενηλικιώθηκε. Καθιερώνοντας το όνομα του με έναν ύμνο προς την "Ελευθερία" (βλ. Freedom) ο Ελληνοκύπριος σε καταγωγή καλλιτέχνης πριν από δύο δεκαετίες και κάτι έγραψε ιστορία. Σε αυτό είχε βοήθεια περίπου συγκλονιστική.

Ο Μάικλ, σόλο καριερίστας με εμπειρία που είχε αποκτήσει ως μέλος των Wham τραγούδησε το Freedom και "μετουσιώθηκε" σε καλλονές.

To Volkswagen ID Concept προλογίζει το ηλεκτρικό Golf του άμεσου μέλλοντος

Το ID Concept που παρουσιάζει η VW στην έκθεση στο Παρίσι αποδεικνύει έμπρακτα τη στροφή της μάρκας αλλά και του ομίλου συνολικά προς την ηλεκτροκίνηση, δίνοντας ταυτόχρονα και μια πρώτη προσέγγιση της εικόνας που θα έχουν τα μελλοντικά της μοντέλα. Αυτό σημαίνει πως κάλλιστα το ID μπορεί να θεωρηθεί ως ο προπομπός της μεθεπόμενης γενιάς του διαχρονικού best seller της μάρκας, του Golf.

Συμβουλή: Διαγράψτε την ημερομηνία γέννησης από το Facebook

Ειδικοί συμβουλεύουν: Πείτε τέλος στις ευχές των γενεθλίων στο Facebook καθώς για την ασφάλεια σας καλό θα ήταν να περιορίσετε τόσο προσωπικές πληροφορίες, όπως είναι η ημερομηνία γέννησης.

Συγκεκριμένα, οι ειδικοί σε θέματα ασφαλείας επιμένουν στην άμεση διαγραφή της ημερομηνίας τόσο από το προφίλ στο Facebook, όσο και από τα προφίλ που πιθανότατα διαθέτει κάποιος σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Gabrielle Epstein αγαπάει τα ελληνικά νησιά Το ξανθό μοντέλο «οργώνει» τις παραλίες

Η 22χρονη Gabrielle Epstein αγαπάει ιδιαίτερα τα ελληνικά νησιά και φροντίζει να περνάει τα καλοκαίρια της εκεί, ιδιαίτερα στη Μύκονο και τη Σαντορίνη.
Το μοντέλο με καταγωγή από το Gold Coast της Αυστραλίας, έγινε γνωστό από το instagram και τώρα έχει πάνω από 1 εκατ. followers. Ξεκίνησε το μόντελινγκ στην ηλικία των 15 χρόνων ενώ ήταν επαγγελματίας κολυμβήτρια, μέχρι που ένας τραυματισμός στον ώμο την ανάγκασε να σταματήσει.

Κούνησε το δάχτυλό της ενώ οι γιατροί ετοιμάζονταν να κλείσουν τη μηχανική υποστήριξη

Μια νεαρή κοπέλα που έπεσε σε κώμα ύστερα από τροχαίο ατύχημα χαρακτηρίζεται πλέον «θαύμα που περπατάει» αφού κούνησε το δάχτυλό της λίγο πριν οι γιατροί ετοιμαστούν να απενεργοποιήσουν το μηχάνημα υποστήριξης που την κρατούσε στη ζωή.
Η Sam Hemming είχε υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, όταν το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευε με το φίλο της εξετράπη της πορείας του αφήνοντάς την,

Γεωργιάδης: Με τον Τσίπρα κινδυνεύει η δημοκρατία μας.........

Λοβέρδος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με τη δημοκρατία που ξέρουμε στη Ευρώπη....
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εξαπέλυσαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης Άδωνις Γεωργιάδης και Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον Alpha.
Οι δύο βουλευτές στάθηκαν ιδιαίτερα στα όσα κατήγγειλε σήμερα ο Πάνος Λαζαράτος με βάση το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και την απροσδόκητη διακοπή της συνεδρίαση του ΣτΕ που θα αποφάσιζε για τη συνταγματικότητα της ρύθμισης.

Την πρώτη δόση για την άδεια κατέθεσε ο Σαββίδης

Οριστικός υπερθεματιστής για την κατοχή μιας τηλεοπτικής άδειας είναι ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης. Στην επίσημη ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, αναφέρονται τα εξής:

Παππάς: Η λάσπη επιστρέφει πίσω σε όσους την εκτοξεύουν

«Η Νέα Δημοκρατία δυστυχώς, επέλεξε να διασυρθεί και να συρθεί πίσω από καθόλου έννομα συμφέροντα όσων νόμιζαν ότι η αεροπειρατεία των συχνοτήτων θα συνεχίζονταν για πάντα», σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του σχετικά με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.

Στην… πόρτα του Air Force One περίμενε τον Κλίντον ο Ομπάμα φωνάζοντας «Μπιλ, πάμε!»

Πιθανότατα ως πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει συνηθίσει να τον «στήνουν»- δεν ξέρουμε βέβαια τι γίνεται σπίτι του με τρεις γυναίκες...- αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ασυνήθιστη η εικόνα του Μπαράκ Ομπάμα στην πόρτα του προεδρικού αεροσκάφους να περιμένει τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και μάλιστα να του φωνάζει για να επιβιβαστεί.

Η Renault παρουσιάζει την επόμενη ημέρα του αυτοκινήτου

Έχοντας παρουσιάσει την τελευταία τετραετία 11 νέα μοντέλα, η Renault διαθέτει τη νεότερη γκάμα μοντέλων στην Ευρώπη. Το φιλόδοξο πρόγραμμα της εταιρείας, πέρα από τις νέες προτάσεις σε προϊοντικό επίπεδο, δίνει ιδιαίτερη σημασία και στη δημιουργία νέων τεχνολογιών που σαν στόχο έχουν να προσφέρουν μια συνολικά ανώτερη εμπειρία οδήγησης, όπου η ασφάλεια, η άνεση, η προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και η οδηγική απόλαυση συνδυάζονται με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Αμηχανία στις Βρυξέλλες για το αυριανό δημοψήφισμα στην Ουγγαρία για το προσφυγικό

Με το ερώτημα «Θέλετε η Ευρωπαϊκή Ένωση να θεσπίσει την υποχρεωτική μετεγκατάσταση των μη-ουγγρικής καταγωγής πολιτών στην Ουγγαρία, χωρίς την έγκριση του Κοινοβουλίου της Ουγγαρίας;» διεξάγεται αύριο δημοψήφισμα στην Ουγγαρία και οι Βρυξέλλες παρακολουθούν τις εξελίξεις μάλλον με αμηχανία.
«Δεν θα πρέπει να το ρισκάρουμε, ψηφίστε όχι», αναφέρει η αφίσα της κυβερνητικής καμπάνιας στη φωτογραφία.

Στόλο-«ασπίδα» στα νησιά στέλνει στο Αιγαίο η Ρωσία - για την Λωζάνη του Ρ.Τ.Ερντογάν

Εντονη είναι η δυσφορία της Μόσχας από τις δηλώσεις άρνησης της συνθήκης της Λωζάνης από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ.Ερντογάν και αυτό θα φανεί σύντομα στην πράξη: Τέσσερα τουλάχιστον πολεμικά πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, εφ'εξής θα περιπολούν μόνιμα στο Αιγαίο, ενώ το αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Κουζνέτσοφ, το οποίο αποπλέει σε μία εβδομάδα από την Βόρεια Θάλασσα, θα κινείται νότια της Κρήτης, στέλνοντας καθαρά μηνύματα στην Αγκυρα.

Γνωρίζεις τι κάνει αυτό το κουμπί στο πληκτρολόγιο; Μάθε άλλα… 50 μυστικά (λίστα)

Για να εργαστείτε στον υπολογιστή για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να γνωρίζετε μερικές συντομεύσεις που θα κάνουν την δουλειά σας ακόμα πιο εύκολη….
Δημιούργησαμε αυτό το σκονάκι για να το έχετε στα αγαπημένα σας και να το διαβάζετε όταν το έχετε ανάγκη.
Για λειτουργικό σύστημα Windows
1.Ctrl+C — Για αντιγραφή. Για να δείτε τα περιεχόμενα του προχείρου στο MS Office, πατήστε Ctrl + C δύο φορές.

Τα πιο σημαντικά νέα μοντέλα της έκθεσης αυτοκινήτου στο Παρίσι

Η δεύτερη σημαντική έκθεση αυτοκινήτου της χρονιάς στην Ευρώπη, η πρώτη ήταν αυτή της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου, άνοιξε τις πύλες της στο Παρίσι, αποκαλύπτοντας αφενός τα μοντέλα που τους επόμενους μήνες θα είναι διαθέσιμα στις κατά τόπους αντιπροσωπείες και αφετέρου τις μελλοντικές τάσεις της αυτοκίνησης.
Αν θέλει κανείς με δύο λόγια να περιγράψει το γενικό κλίμα θα μπορούσε να αναφέρει τη δημοτικότητα των SUV που έχει χτυπήσει κόκκινο,

Σημαντικά ανανεωμένη η BMW S1000R 2017

Ανάμεσα στα μοντέλα που δέχονται ανανέωση για το 2017 είναι και το streetfighter της BMW, το S1000R –αυτό ήταν από καιρό γνωστό. Τώρα, χάρη στο Asphalt and Rubber έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας, όπως στην Έκθεση της Κολωνίας.
Οι αλλαγές είναι οπτικές αλλά και μηχανικές και μάλιστα αρκετές. Πρόκειται για τις βελτιώσεις που έχουν ήδη βρει το δρόμο τους στο Superbike S1000RR από το 2015: δηλαδή ένα νέο πλαίσιο και αλλαγές στη ρύθμιση του κινητήρα.

Τα off road μοντέλα της Yamaha διαθέσιμα στο κοινό για δοκιμή

To Σάββατο 8 Οκτωβρίου το Yamaha Off Road Day «Get Dirty #2»
Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο, η Μοτοδυναμική  Α.Ε.Ε. προσκαλεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όλους τους λάτρεις της off-road οδήγησης σε μια «χωμάτινη» Yamaha εμπειρία, από τις 10:30 το πρωί έως τις 6:30 το απόγευμα.

Επίσημη πρεμιέρα του Skoda Kodiaq στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι

Η Skoda συμμετέχει στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι με ένα νέο SUV. Για το διάστημα 1 - 16 Οκτωβρίου 2016, ο ραγδαία αναπτυσσόμενος κατασκευαστής αυτοκινήτων θα παρουσιάσει το Kodiaq στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά. Με μήκος 4,70 μέτρα, με δυνατότητα επιλογής 5 και 7 καθισμάτων και το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του, το Kodiaq είναι το πρώτο μεγάλο SUV της μάρκας.

Καλύτερο φορτηγό μεταφοράς για το 2017 το Volkswagen Crafter

Η διεθνής επιτροπή δημοσιογράφων, ειδικών για τα επαγγελματικά οχήματα που προέρχονται από 24 ευρωπαϊκές χώρες, επέλεξαν το νέο Volkswagen Crafter ως το καλύτερο φορτηγό μεταφοράς για το έτος 2017.
Το Crafter κέρδισε το βραβείο πριν ακόμα λανσαριστεί το μοντέλο, καθώς σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να μπορεί να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και ανάγκες των πελατών με υψηλές απαιτήσεις μεταφοράς, ενώ διαθέτει πολλές καινοτομίες και συστήματα

Παγκόσμια πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Opel Ampera-e στο Παρίσι

Η Opel φέρνει την επανάσταση στην ηλεκτροκίνηση στο προσεχές «Mondial de l’Automobile» στο Παρίσι. Από 1-16 Οκτωβρίου, κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του το Opel Ampera-e, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που «ηλεκτρίζει» με κάθε τρόπο. Το νέο μοντέλο, με το σήμα του κεραυνού, συνδυάζει πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταρίας και λειτουργία με μηδενικούς ρύπους με μία απολαυστική οδηγική εμπειρία,

Ρέντσι: Εξετάζει την αλλαγή του εκλογικού νόμου για να κερδίσει το δημοψήφισμα

«Πρόθυμος να προχωρήσει σε ουσιαστικές αλλαγές σε ό,τι αφοράσ τον εκλογικό νόμο, προκειμένου να κερδίσει το δημοψήφισμα του Δεκεμβρίου για τις συνταγματικές αλλαγές», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι.

«Θεωρώ ότι ο εκλογικός νόμος είναι λιγότερο σημαντικός από το δημοψήφισμα, και το ίδιο ισχύει και για την προσωπική μου καριέρα», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.

Μέρκελ: Η Ευρώπη πρέπει να μάθει να δρα αντί να συζητά συμφωνίες

Η απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια προειδοποίηση για τις υπόλοιπες χώρες οι οποίες θα πρέπει να μάθουν να λαμβάνουν αποφάσεις γρηγορότερα αντί να επιδιώκουν να συνάπτουν νέες συμφωνίες, δήλωσε σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ.

Πορτογαλία: Βέτο του προέδρου στην πρόσβαση εφοριών σε τραπεζικούς λογαριασμούς

Ο πρόεδρος της Πορτογαλίας, ο συντηρητικός Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα, άσκησε βέτο σήμερα Παρασκευή σε ένα διάταγμα με το οποίο θα υποχρεώνονταν οι τράπεζες να ενημερώσουν τις φορολογικές αρχές για τα υπόλοιπα όλων των τραπεζικών λογαριασμών που ξεπερνούν τα 50.000 ευρώ.

Η επικύρωση του διατάγματος αυτού θα ήταν «ένας αρνητικός ή ακόμη και αντιπαραγωγικός παράγοντας για την οικονομική κατάσταση