Σύμβουλος του Τραμπ με τα παπούτσια της στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου

Στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης πολλοί καταφέρθηκαν εναντίον της "έλλειψης σεβασμού" που επέδειξε, όπως είπαν, η σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου
Σωρεία αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται η στενή σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ Κέλιαν Κόνγουεϊ να κάθεται με τα πόδια της πάνω σε έναν καναπέ του Οβάλ Γραφείου.Στις φωτογραφίες, τις οποίες τράβηξε ένας φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου, η Κονγουεϊ φαίνεται να κάθεται με άνεση στα γόνατά της πάνω στον καναπέ, φορώντας τα παπούτσια της, την ώρα που ο πρόεδρος παίρνει θέση για μια φωτογραφία με επικεφαλής λυκείων και πανεπιστημίων που είναι παραδοσιακά μαύροι.
Στο twitter πολλοί καταφέρθηκαν εναντίον της "έλλειψης σεβασμού" που επέδειξε όπως είπαν, η σύμβουλος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
"Η Κόνγουεϊ με τα παπούτσια στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου – αυτό συνάδει με ένα γενικό επίπεδο έλλειψης σεβασμού το οποίο έχει αποδείξει το επιτελείου Τραμπ", γράφει σε ένα tweet ο Κάιβαν Σροφ, φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Yale.
"Οι πιο σεβάσμιοι αφρο-αμερικανοί εκπαιδευτικοί της χώρας συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Οίκο και η Κελιάν Κόνγουεί δεν ήταν καν ικανή να δείξει τη στοιχειώδη ευγένεια" σχολίασε η Ρέιτσελ Βορόνα Κόουτ στην ιστοσελίδα Jezebel.
Σήμερα το πρωί, το tweet του Γαλλικού Πρακτορείου με τη φωτογραφία αναδημοσιεύτηκε περισσότερες από 1.800 φορές.
Ο αρθρογράφος της Wall Street Journal, Μπρετ Στίβενς, υποστήριξε ότι αν οι σύμβουλοι του προηγούμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα "κάθονταν έτσι στο Οβάλ Γραφείο, οι συντηρητικοί θα ούρλιαζαν επί εβδομάδες".
Η Κόνγουεϊ έχει ήδη δεχτεί κριτική γιατί είχε καλέσει σε μια συνέντευξη τους καταναλωτές να αγοράσουν μέσω διαδικτύου προϊόντα ρούχων και αξεσουάρ της κόρης του προέδρου Ιβάνκα Τραμπ.
Το γραφείο δεοντολογίας της αμερικανικής κυβέρνησης έκρινε πως "παραβίασε" τους κανόνες και πως η αμερικανική κυβέρνηση θα πρέπει να "σκεφθεί το ενδεχόμενο λήψης πειθαρχικών μέτρων σε βάρος της".
Η Κελιάν Κόνγουεϊ, η οποία επινόησε τον όρο "εναλλακτικά γεγονότα", έχει επικριθεί επίσης επειδή αναφέρθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου σε μια σφαγή στο Μπόουλινγκ Γκριν που δεν έγινε ποτέ, στην προσπάθεια να υπεραμυνθεί του αντιμεταναστευτικού διατάγματος του Ντόναλντ Τραμπ.

 
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)
 
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...