Lamborghini και Rolls-Royce από... χρυσό (pics)

Στις μέρες μας δε χρειάζεται να έχεις μαγικό χέρι ώστε να ακουμπάς κάτι και να γίνεται χρυσός, αλλά τραπεζικό λογαριασμό με πάρα πολλά μηδενικά.
Ωστόσο αν οι συγκεκριμένες Lamborghini Aventador και Rolls-Royce Dawn βρίσκονταν στις σελίδες της ελληνικής μυθολογίας, θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι έργα του βασιλιά της Φρυγίας Μίδα.
Οι ολόχρυσες Lamborghini και Rolls-Royce κατοικούν σε ένα παλάτι που βρίσκεται στη κοσμική πόλη Μπέβερλι Χιλς, έχοντας γείτονες διάσημους ηθοποιούς του Χόλυγουντ.
Ελάτε τώρα να σας ξεναγήσουμε στην υπερπολυτελή αυτή έπαυλη, η οποία θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, έντεκα μπάνια, δυο πισίνες, αίθουσα προβολών χωρητικότητας 15 ατόμων, ένα δωμάτιο με 170 χρυσά μπουκάλια σαμπάνιας, δυο μπαρ, αίθουσα για spa, μασάζ και χαμάμ, αυθεντικούς πίνακες ζωγραφικής διάσημων καλλιτεχνών αξίας 1,9 εκατομμυρίων ευρώ και άπλετη θέα στο Λος Άντζελες.
Το κλειδί του συγκεκριμένου επίγειου παράδεισου μπορεί να γίνει δικό σας, αρκεί να καταβάλετε 95 εκατομμύρια ευρώ. Για να σας χρυσώσουμε το χάπι, που σίγουρα πήρατε μόλις διαβάσατε την τιμή, να διευκρινίσουμε πως ότι υπάρχει μέσα στο σπίτι μεταβιβάζεται αυτομάτως στο νέο ιδιοκτήτη.







πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...