Το ακροδεξιό «μπουμπούκι» της ΝΔ από τον Δομοκό «ξαναχτυπά» (εικόνα)

Το όνομα Κώστας Μητσόπουλος δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστό στο ευρύ κοινό. Ίσως γιατί το εν λόγω στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είναι πιο «διάσημο» για την ακροδεξιά ρητορική του, παρά για την πολιτική του δράση ή συνεισφορά.
Αυτή τη φορά ο Μητσόπουλος, ο οποίος στις πληροφορίες του στο facebook δηλώνει μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και τέως αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, είπε να αφήσει κατά μέρους τις μεγαλοϊδεατικές του βλέψεις για κατάκτηση της Βασιλεύουσας και να σχολιάσει τους (sic) ανώμαλους και αφύσικους ομοφυλόφιλους.

Σε νέα του ανάρτηση λοιπόν εξανίσταται, διότι το gay pride της Θεσσαλονίκης γέμισε με ομοφυλόφιλους, αμφί και τρανς οι οποίοι διαδήλωναν, μη αφήνοντας τους «φυσιολογικούς» να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για την «ανωμαλία και το αφύσικο».

Το αίτημα για καταδίκη τέτοιων ρητορικών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι μάλλον… ψιλά γράμματα, για έναν αρχηγό κόμματος ο οποίος έχει φτάσει στο σημείο να «αδειάζει» έμπειρα πολιτικά στελέχη του κόμματος προκειμένου να υπερασπιστεί τους ακροδεξιούς ρήτορες εντός κόμματος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...