Ο Κώστας Λειβαδάς συνεργάζεται με τους «Υπνοβάτες» (vid)

Ο Κώστας Λειβαδάς και οι Υπνοβάτες, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ με τίτλο «Χαμένη Διαδρομή» μας παρουσιάζουν το ομότιτλο τραγούδι σε μουσική και στίχους του Κώστα Λειβαδά.
Οι Υπνοβάτες ήταν το πρώτο ηλεκτρικό γκαράζ γκρούπ που έφτιαξαν ο Κώστας Λειβαδάς κι ο Κώστας Καββαδίας το 1991 και έδρασε ως τα μέσα του 1994.
Ηχογράφησαν και παρουσίαζαν «ζωντανά» τα πρώτα τραγούδια
του Κώστα Λειβαδά, μαζί με πλήθος διασκευών από το Αγγλόφωνο ηλεκτρικό τραγούδι και όλους τους αγαπημένους ήρωες του γκρουπ από το πάνθεον του rock & roll.
Το πιο εμβληματικό και αγαπημένο τραγούδι στις τάξεις των φίλων του γκρουπ, το «Χαμένη Διαδρομή» αποτυπώνει ίσως καλύτερα απ' το καθένα τον ήχο και τις επιρροές αυτού, του τόσο ιδιαίτερου ηλεκτρικού κουαρτέτου. Η δύναμη του βασίζεται στο ότι ενώ στιχουργικά ο Κώστας Λειβαδάς μετράει τις πληγές του, η μουσική και ο ήχος είναι ένας ύμνος στην συμφιλίωση με το παρελθόν και στη συγχώρεση και μια πρόσκληση για να βγούμε στο δρόμο με ανοιχτό ουρανό και παράθυρα σε μια ευθεία προς το καλοκαιρινό φως που επουλώνει τις πληγές και οδηγεί σε καλύτερες και πιο φωτεινές μέρες.
Το άλμπουμ «Χαμένη Διαδρομή» κυκλοφορεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου σε όλα τα καταστήματα από την Panik Platinum.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...