Ο Λούις Χάμιλτον σνόμπαρε τη γιορτή της F1 για τον ήλιο της Μυκόνου (video)

«Ο Λούις Χάμιλτον προτίμησε τον ήλιο της Μυκόνου από το σόου της F1 που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη στο Λονδίνο«.
Αυτό ανέφεραν δημοσιεύματα σε εφημερίδες και αναφορές σε ιστοσελίδες στην Ευρώπη, δίνοντας διαστάσεις…επεισοδίου στην απόφαση του Βρετανού πιλότου της F1, να απουσιάσει από την γιορτή.
Κάτι που κάνει για πρώτη φορά. Μία επιλογή που δεν του άρεσε στους Αγγλους, που είχαν
διοργανώσει εκδήλωση στο κέντρο της πρωτεύουσας, με αφορμή το Grand Prix της Αγγλίας την Κυριακή. Μία εκδήλωση που παρακολούθησαν 19 από τους 20 πιλότους. Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο μοναδικός απών.
...
Φτάνοντας στο Σίλβεστρον, ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής προσπάθησε να δικαιολογήσει τον εαυτό του με κάποια αμηχανία.
«Είχαμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε αν θα είμαστε ή όχι. Είχα ενημερώσει μια εβδομάδα πριν τον Τότο ( Βολφ, επικεφαλής της ομάδας της Mercedes) και τους διοργανωτές. Είναι μια πολύ έντονη περίοδος όπου κάθε λεπτομέρεια μετράει, γι ‘αυτό για πρώτη φορά αποφάσισα να προετοιμαστώ για το Σαββατοκύριακο του αγώνα», είπε ο Χάμιλτον.
Ο αγγλικός Τύπος τον στρίμωξε:
«Μένοντας 7 ώρες ακόμη στην Ελλάδα για να μην επιστρέψετε στην Αγγλία κάνει τη διαφορά;» τον ρώτησαν.
Είναι θέμα χρημάτων; «Όχι, η εικόνα μου χρησιμοποιήθηκε και δεν υπάρχει πρόβλημα». Μετανιωμένος; «Είμαι περήφανος να αγωνιστώ στο Σίλβεστρον και χαρούμενος που προετοιμάστηκα καλύτερα».
Σύμφωνα με φήμες, ο Χάμιλτον ένιωσε προσβεβλημένος γιατί ο Βόλφ πήγε στα γενέθλια του Φέτελ: «Είμαι εδώ για να κερδίσω και να αφιερώσω τη νίκη στους υποστηρικτές μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...