Το Πρώτο Θέμα «κάρφωσε» κατά λάθος τον Σαμαρά

Το “Πρώτο Θέμα”, με ένα από τα γνωστά δημοσιεύματά του, προσπάθησε να “αποκαλύψει” κυβερνητικό σκάνδαλο και τελικά “κάρφωσε” τον Αντώνη Σαμαρά.
“Εδωσαν 15.000 ευρώ για τέσσερα λάστιχα για θωρακισμένη κυβερνητική λιμουζίνα”, έγραφε στον τίτλο το δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος. “Στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί για τις μετακινήσεις του υπ. Προστασίας του Πολίτη”, ανέφερε υπότιτλος, “δείχνοντας” τον “πρωταγωνιστή του σκανδάλου”.

Με το γνωστό ύφος έγραφε πως “ο Έλληνας φορολογούμενος βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη συντήρηση του κυβερνητικού στόλου των θωρακισμένων λιμουζινών” και ανέφερε πως “στις 7 Σεπτεμβρίου υπογράφηκε σύμβαση για την αγορά 4 ελαστικών για τη θηριώδη Mercedes των 6.000 κυβικών εκατοστών (υπ. Αριθμ. ΕΑ27103) που κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε διατεθεί για μετακινήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη”. Σύμφωνα με όσα έγραφε το δημοσίευμα, όπως τα υπολόγισε, η αλλαγή τεσσάρων ελαστικών κόστισε 15.000 ευρώ!
Ποιος ήταν όμως αυτός που χρησιμοποιούσε την “κυβερνητική λιμούζινα” όπως την παρουσίαζε το “Πρώτο Θέμα”; Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέφερε: “η συγκεκριμένη θωρακισμένη Μercedes είχε διατεθεί και παραμένει διατεθειμένη προς χρήση πρώην πρωθυπουργού. Συνεπώς δεν ισχύει ότι το αυτοκίνητο αποτελεί «κυβερνητική λιμουζίνα» ούτε ότι «κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε διατεθεί για τις μετακινήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη», όπως ψευδώς αναφέρει το δημοσίευμα»”
Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, ο πρώην πρωθυπουργός που χρησιμοποιεί τη λιμουζίνα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού, δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Σαμαρά και το αίτημα για αλλαγή των ελαστικών έγινε υπηρεσιακά από τη φρουρά του.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...