Sex and the City: H Κιμ Κατράλ εμπόδιο στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για ακόμη ένα sequel

Κάποιοι εκεί έξω νιώθουν αντιπάθεια, άλλοι ευγνωμοσύνη καθώς η Κιμ Κατράλ, η διαχρονικά ερωτική και ανθρώπινη Σαμάνθα της τηλεοπτικής σειράς "Sex And The City" έγινε ένα απροσπέλαστο εμπόδιο στην τρίτη κινηματογραφική περιπέτεια της γυναικοπαρέας από το Μανχάταν. H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Κάρι της επιτυχημένης παραγωγής του HBO, νιώθει πάντως πικραμένη με την πρώην "φίλη" της. 


Όπως επιβεβαίωσε η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δήλωσε την Πέμπτη ότι το τρίτο μέρος της κινηματογραφικής σειράς "Sex and the City" ακυρώθηκε με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι οι απαιτήσεις της συμπρωταγωνίστριάς της, Κιμ Κατράλ προκάλεσαν το ναυάγιο του σχεδίου αναφέρει το Page Six.
"Έχει τελειώσει... δεν θα το κάνουμε" είπε η Πάρκερ στο "Extra". "Είμαι απογοητευμένη. Είχαμε αυτό το όμορφο, αστείο, σπαρακτικό, χαρούμενο, πολύ συμπαθητικό σενάριο και ιστορία".
..
Δεν είναι απογοητευτικό μόνο το γεγονός ότι δεν μπορούμε να αφηγηθούμε την ιστορία και να έχουμε αυτήν την εμπειρία" πρόσθεσε. "Αλλά είμαι περισσότερο απογοητευμένη, επειδή μέχρι τώρα το κοινό ζητούσε ακόμη μια ταινία".
sex and the city amazon 1
Η εφημερίδα "Daily Mail" δημοσίευσε ότι η Κατράλ έκανε τα πράγματα αδύνατα ζητώντας από τους παραγωγούς να στηρίξουν τα άλλα κινηματογραφικά πρότζεκτ της.
Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά "Sex and the City" στο HBO ολοκληρώθηκε το 2004, αλλά συνεχίστηκε στη μεγάλη οθόνη με ταινίες το 2008 και το 2010.

Διαβάστε επίσης
Σοφία Βεργκάρα: Πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της TV για το 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...