“Βόμβες” Καμμένου στη Βουλη! “Άνθρωπος του Κωνστ Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ ο … Β Παπαδόπουλος!

Πλήρης δικαιωση του the faq, που πρώτο και ΜΟΝΟ το Σάββατο αποκάλυψε την “χορηγεία” Κωνστ Μητσοτάκη στον Παπαδόπουλο για τη δημιουργία του εργοστασίου στην Αξιούπολη Κιλκίς, το 1991 την εποχή του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία, αλλα και την “υιοθεσία” του στη συνέχεια με το ΠΑΣΟΚ ακόμα και με τη Φώφη Γεννηματα το 2014!.
“Δωράκι” 67 εκατ δρχ από την Εθνική Τράπεζα επι Κωνστ Μηστοτάκη! Ο Παπαδόπουλος ήταν συνεργάτης του Κωνσταντινου Μητσοτάκη από το 1991 όταν συμπεριελήφθη σε αποστολή στη Ρωσία μαζί με την Ντορα Μπακογιάννη και πήρε 67 εκατ δρχ από την Εθνική Τράπεζα και δικηγόρος του είναι βουλευτής της ΝΔ, σήμερα . Τέλος 17/2/2014 τον Παπαδόπουλο πήγε στο ΥΠΕΘΑ η τοτε αν Υπ ΥΠΕΘΑ Φώφη Γεννηματά!
..Στην αποστολή του στη Σοβιετική Ένωση με Έλληνες επιχειρηματίες ο Ηλίας Παπαδόπουλος ταξίδευε με τον γιο του Βασίλη. Στην αποστολή μαζί με τον κ. Μητσοτάκη ήταν η κ. Μπακογιάννη. Η εταιρία του κ. Παπαδόπουλου εισέπραξε 67 εκατ. δραχμές από τον ελληνικό λαό και την Εθνική Τράπεζα. Ο δικηγόρος του κ. Παπαδόπουλου είναι δικηγόρος της ΝΔ και ας σηκώσει το χέρι του μέσα στη βουλή αυτός που είναι ο δικηγόρος του», ανέφερε στην ομιλία του ο Πάνος Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...