Οριστικά στον Σαββίδη το Epsilon – Βρετανός ο γενικός διευθυντής

Προχωράει συμφωνα με πληροφορίες η αγορά του τηλεοπτικού καναλιού Εψιλον από τον Ιβάν Σαββιδη και γενικός διευθυντής αναλαμβάνει o βρετανός Ed Hall.

Η χτεσινοβραδινή σύσκεψη επ αυτού ήταν μαραθώνια και σε αυτήν συμμετείχαν εκπρόσωποι του Ιβάν Σαββίδη και του Φίλιππου Βρυώνη. Συμφωνα με πληροφορίες οριστικοποιήθηκε η μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon στην εταιρεία συμφερόντων του ομογενούς επιχειρηματία.


Ο κ. Βρυώνης αποδέχθηκε τελικά να υπογράψει την έναρξη της διαδικασιας due diligence από την ελεγκτική Grand Thornton. (Η διαδικασία ακολουθεί τον αρχικό έλεγχο που ειχε γίνει από την Deloitte).

Η συμφωνία είχε γίνει από τις 21 Αυγούστου, αλλά προϋποθεση για να ολοκληρωθεί και τυπικά, ήταν ο δεύτερος έλεγχος από την Grand Thornton.

Η μεταβίβαση του υπόλοιπου 49% του συνόλου των μετόχων προς την Dimera Media Investments θα οριστικοποιηθεί κανονικά έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, στην ίδια συνάντηση, αποφασίστηκε επισημως και συναινετικα πως τη γενική διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon θα αναλάβει ο εξειδικευμένος και πολυπειρος σε τηλεοπτικά θέματα manager Ed Hall, προερχόμενος απο το BBC και το Channel 4.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...