Το μήνυμα των Ομπάμα στον πρίγκιπα Χάρι για τον γάμο Ευχές στο Twitter

«Ενθουσιασμένοι» με την είδηση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανή ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ δήλωσαν οι Ομπάμα.
«Η Μισέλ και εγώ με μεγάλη χαρά συγχαίρουμε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ για τον αρραβώνα τους. Σας ευχόμαστε μια κοινή ζωή γεμάτη ευτυχία και χαρά», έγραψε στο Twitter ο Ομπάμα.

cnvnvn
Οι Ομπάμα διατηρούν φιλική σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι και δεν είναι λίγες φορές που έχουν παρευρεθεί στους Αγώνες Invictus, ένα είδος Παραολυμπιάδας στην οποία διαγωνίζονται σε 12 αθλήματα άνδρες και γυναίκες από 17 χώρες, όλοι πρώην στρατιωτικοί, τραυματίες ή ανάπηροι, με τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο στο Τορόντο.
Να σημειωθεί ότι η αρραβωνιαστικιά και μέλλουσα σύζυγος του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ δεν τρέφει και τα καλύτερα αισθήματα για τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και κάποια στιγμή είχε δηλώσει ότι θα εγκατέλειπε τις ΗΠΑ για τον Καναδά, αν εκείνος κέρδιζε τις εκλογές.
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μίλησαν για όλα στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησαν έπειτα από την επισημοποίηση της σχέσης τους στο BBC.
Κι όμως, η πρόταση γάμου δεν είχε τίποτα το «φανταχτερό». Ήταν οι δυο τους, πριν από μερικές εβδομάδες, στο εξοχικό και προσπαθούσαν να ψήσουν ένα κοτόπουλο, περιέγραψε το ζευγάρι γελώντας.
«Ήταν μία έκπληξη, τόσο γλυκό, φυσικό και πολύ ρομαντικό. Γονάτισε...», είπε η Μαρκλ περιγράφοντας τη στιγμή. Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε αν απάντησε αμέσως καταφατικά, εκείνη παραδέχθηκε: «Στην πραγματικότητα, δεν τον άφησα καν να ολοκληρώσει την πρόταση. Του είπα ''μπορώ να πω ναι τώρα;''».
«Δεν με άφησε να τελειώσω, είπε ''μπορώ να πω ναι;'' και ακολούθησαν αγκαλιές. Κι εγώ είχα το δαχτυλίδι στο χέρι μου και την ρώτησα ''μπορώ να σου δώσω το δαχτυλίδι;'' και εκείνη απάντησε ''ω, ναι το δαχτυλίδι''. Ήταν μία πραγματικά όμορφη στιγμή, απλά οι δυο μας. Και νομίζω ότι κατάφερα να την αιφνιδιάσω», συμπλήρωσε από την πλευρά του ο πρίγκιπας.

Το δαχτυλίδι έχει τη δική του ιστορία και λίγη από τη «λάμψη» της πριγκίπισσας Νταϊάνα, καθώς είναι διακοσμημένο με διαμάντια από τη δική της συλλογή. «Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, από τη στιγμή που προφανώς δεν μπόρεσα να τη γνωρίσω, να ξέρω ότι είναι μέρος αυτού μαζί μας», σχολίασε η ηθοποιός. «Νομίζω ότι θα χοροπηδούσε από τον ενθουσιασμό της για εμένα. Και πιστεύω ότι θα ήταν οι καλύτερες φίλες με την Μέγκαν», συμπλήρωσε ο Χάρι αναφερόμενος στη μητέρα του. «Μέρες σαν κι αυτή μου λείπει να μπορώ να της πω τα χαρούμενα νέα. Αλλά με το δαχτυλίδι πιστεύω ότι είναι μαζί μας», πρόσθεσε.
«Είναι μαζί μας», πρόσθεσε η Μέγκαν.
Όταν ρωτήθηκε τι σημαίνει να έχει το συγκεκριμένο δαχτυλίδι της Νταϊάνα, απάντησε: Νομίζω οτιδήποτε σχετικά με τη σκέψη του χάρη και το γεγονός ότι δεν μπορεί να έχει κοντά του τη μητέρα του, είναι πολύ σημαντικό για μένα να γνωρίζω ότι είναι ένα κομμάτι της μαζί μας. Και είναι υπέροχο».

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και τα σκυλιά της

Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη και τις συναντήσεις της με την Βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία περιέγραψε ως μία «απίστευτη γυναίκα».
«Είναι απίστευτο το να τη δεις μέσα από τα δικά του μάτια, χωρίς τις τιμές και τα πρωτόκολλα ως μονάρχη, αλλά με την αγάπη που της έχει εκείνος ως γιαγιά του», είπε χαρακτηριστικά.
Την επιλογή του πρίγκιπα φαίνεται πως ενέκριναν ακόμη και τα αγαπημένα σκυλιά της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως είπε γελώντας το ζευγάρι. «Τα τελευταία 33 χρόνια μου γαβγίζουν και μόλις μπήκε εκείνη δεν έκαναν τίποτα», αστειεύτηκε ο Χάρι, ενώ η Μαρκλ συμπλήρωσε ότι τα σκυλιά απλά κάθονταν στα πόδια της ενώ έπινε τσάι με την βασίλισσα.

Το ραντεβού στα τυφλά

Οι δυο τους μίλησαν και για τη γνωριμία τους, σε ένα ραντεβού στα τυφλά και αποκάλυψαν ότι δεν γνώριζαν τίποτα ο ένας για τον άλλον. Συγκεκριμένα, η Μαρκλ ανέφερε πως ρώτησε τον κοινό τους φίλο αν είναι ευγενικός καθώς, ως Αμερικανίδα, δεν ήξερε τίποτα για τη βασιλική οικογένεια. Αλλά ούτε εκείνος είχε ξανακούσει το όνομα της ηθοποιού.
Ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ανακοινώθηκε χθες επισήμως από το Μπάκιγχαμ και γάμος θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2018.
Το ζευγάρι θα μείνει στο Νότιγχαμ Κότατζ στα ανάκτορα του Κέσινγκτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...