Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας αποκαλύπτει ένα «απλό κόλπο» για να αποφεύγουμε τα πρόστιμα ταχύτητας

Όταν σε «τσιμπήσει» το ραντάρ της τροχαίας να έχεις υπερβεί το όριο ταχύτητας, τότε οι δικαιολογίες εκτοξεύονται βροχή.

Μόνο που σπανίως γίνονται πιστευτές, καθώς οι παραβάτες δεν πρωτοτυπούν κατά κανέναν τρόπο και οι αστυνομικοί τα έχουν ξανακούσει αυτά τόσες και τόσες φορές.

Τα όρια ταχύτητας υπάρχουν εξάλλου για έναν καλό λόγο και όλοι οφείλουμε να τα σεβόμαστε.


Μόνο που η αστυνομία κομητείας της Νέας Ζηλανδίας (Waikato) κουράστηκε τόσο με τα καμώματα των παραβατών που μοιράστηκε μαζί τους ένα μυστικό, ένα «απλό κόλπο» όπως λέει, για να μην τους πιάνουν τα ραντάρ της.

Γράφοντας στη σελίδα τους στο Facebook, εξομολογούνται λοιπόν το μεγάλο μυστικό, το οποίο μας λένε μάλιστα ισχύει διεθνώς, σε κάθε χώρα του πλανήτη: «Είναι εντελώς έξυπνο», αρχίζουν. Και να πώς γίνεται το μαγικό:

«1. Κοίτα καλά τα σήματα στον δρόμο που σου δείχνουν το όριο ταχύτητας. Το νούμερο που βλέπεις είναι η ανώτατη ταχύτητα που μπορείς να πας. Είτε είσαι με τα πόδια είτε με ποδήλατο είτε με αμάξι. 2. Προσπάθησε να βρεις το ταχύμετρο [κοντέρ] του αυτοκινήτου σου. Συνήθως θα το βρεις κάπου μπροστά από το κάθισμα του οδηγού, στο ταμπλό. Έχει ένα βελάκι που δείχνει το νούμερο που αντικατοπτρίζει την ταχύτητα του αυτοκινήτου … 3. Το τελευταίο αυτό σημείο είναι επίσης και το δυσκολότερο. Ρύθμισε την ταχύτητά σου ανάλογα με το οδικό σήμα. Η αστυνομία δεν μπορεί να σου κόψει πρόστιμο αν δεν οδηγείς πάνω από αυτό το νουμεράκι»!

..
This simple trick prevents the police from ever giving you a speeding ticket again.
We figured we’d post it here to try to help you all out.
There's an online site that has come up with a trick that means you never have to worry about getting caught speeding again!
It is absolutely brilliant. Best of all, the method works internationally, in every country in the world.
Every year hundreds get caught for driving too fast — with a great many caught by automatic speed cameras.
But did you know there’s a way to avoid the hefty fines that come along with speeding?
Here’s how to cleverly avoid speeding fines:
1. Look closely at the signs on the road that show you the speed limit. The number indicated is the maximum speed you can travel. Whether you’re on foot, bike or car.
2. Try to locate your car’s speedometer. You normally find it somewhere in front of the driver’s seat, on the dashboard. It has an arrow pointing to the number that reflects the car’s speed. On newer cars, the speed is sometimes displayed digitally, with numbers.
3. This last point is also the hardest. Adjust your speed according to the number shown on the road sign. The police can not fine you if you do not drive over this number.
Strangely, there seem to be surprisingly too few who are aware of this simple yet genius trick. And best of all, if you stick to it, you’ll never have to pay a speeding fine ever again. Even better — the road will become much safer for everyone!
- Pete 👮🏼‍♂️
Note:
No I did not write this, it was on a webpage which was sent to us by numerous followers who thought it was a good laugh for a Friday.

Αυτό το απλό κόλπο εμποδίζει την αστυνομία να σου δώσει ξανά κλήση για ταχύτητα.

Σκεφτήκαμε να το βάλουμε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Υπάρχει μια ιστοσελίδα που έχει βρει ένα κόλπο που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως σε πιάσουν να τρέχεις ξανά!

Είναι απολύτως ευφυές. Το καλύτερο απ ' όλα, η μέθοδος λειτουργεί διεθνώς, σε κάθε χώρα του κόσμου.

Κάθε χρόνο εκατοντάδες πιάνονται για οδήγηση πολύ γρήγορα - με πολλούς που πιάνονται από αυτόματες κάμερες ταχύτητας.

Αλλά ήξερες ότι υπάρχει τρόπος να αποφύγεις τα μεγάλα πρόστιμα που έρχονται με ταχύτητα;

Να πώς να αποφεύγεις έξυπνα τα πρόστιμα.

1. Κοιτάξτε προσεκτικά τα σημάδια στο δρόμο που σας δείχνουν το όριο ταχύτητας. Ο αριθμός που αναφέρεται είναι η μέγιστη ταχύτητα που μπορείτε να ταξιδέψετε. Είτε είσαι με τα πόδια, με το ποδήλατο ή με το αμάξι.

2. Προσπαθήστε να εντοπίσετε το κοντέρ του αυτοκινήτου σας. Συνήθως το βρίσκεις κάπου μπροστά από τη θέση του οδηγού, στο ταμπλό. Έχει ένα βέλος που δείχνει τον αριθμό που αντανακλά την ταχύτητα του αυτοκινήτου. Στα νεότερα αυτοκίνητα, η ταχύτητα μερικές φορές εμφανίζεται ψηφιακά, με αριθμούς.

3. αυτό το τελευταίο σημείο είναι επίσης το πιο δύσκολο. Προσαρμόστε την ταχύτητά σας σύμφωνα με τον αριθμό που εμφανίζεται στην πινακίδα του δρόμου. Η αστυνομία δεν μπορεί να σε βοηθήσει αν δεν οδηγήσεις αυτό το νούμερο.

Περιέργως, φαίνεται να υπάρχουν εκπληκτικά λίγοι που γνωρίζουν αυτό το απλό, αλλά ιδιοφυές κόλπο. Και το καλύτερο απ 'όλα, αν μείνεις σ' αυτό, δεν θα χρειαστεί ποτέ να πληρώσεις μια μεγάλη ταχύτητα ποτέ ξανά. Ακόμα καλύτερα - ο δρόμος θα γίνει πολύ πιο ασφαλής για όλους!

- Πιτ 👮🏼 ♂️

#FridayFunny
#CheckYourSpeed
#AvoidTickets
#HappyFriday

Σημείωση:
Όχι δεν το έγραψα αυτό, ήταν σε μια ιστοσελίδα που μας έστειλαν από πολλούς οπαδούς που νόμιζαν ότι ήταν ένα καλό γέλιο για μια Παρασκευή.


Φωτογραφία του χρήστη Waikato Police.
Waikato Police
Κρατικός οργανισμός
Μας τρολάρει φυσικά και πολύ καλά κάνει! Και σημειώνει μάλιστα με νόημα στο τέλος: «Περιέργως, φαίνεται πως υπάρχουν αναπάντεχα πολλοί λίγοι που γνωρίζουν το απλό αλλά δαιμόνιο αυτό τρικ»…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...