Ένας ακόμη «άριστος» της ΟΝΝΕΔ: Πίθηκοι οι Σκοπιανοί, κρεμάλες για τους «εθνοπροδότες»

«Όταν εμείς κάναμε εγκαίνια στην Ακρόπολη, αυτοί είχαν ουρά και πηδούσαν από δέντρο σε δέντρο». Με αυτήν την «βαθιά» «ιστορική» και «βαθιά» «ανθρώπινη» στάση αντιμετωπίζει τον λαό της ΠΓΔΜ, το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, σε ανάρτησή του στο twitter, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και την ενεργοποίηση πειθαρχικών διαδικασιών από την οργάνωση της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο, ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, δεν σταμάτησε στην έκφραση των «τρυφερών» αισθημάτων του προς άλλους λαούς, αλλά εξέφρασε και τις «προτάσεις» του για την εσωτερική πολιτική: «Οι κρεμάλες στο Σύνταγμα για τους εθνοπροδότες είναι έτοιμες και περιμένουν», έγραψε στο  twitter, χαρακτηρίζοντας «επικίνδυνο» τον πρωθυπουργό.


Καταδίκη από ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση καταδίκης των παραπάνω αναρτήσεων, καλώντας τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να παρέμβει και να αποπέμψει τον Δημήτρη Τρούπο από τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.
«Οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας.
»Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έφτασε στο σημείο να απειλεί τον Αλ. Τσίπρα με κρεμάλες και να χαρακτηρίσει “πιθήκους” τους πολίτες της ΠΓΔΜ!
»Αναμένουμε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποπέμψει τον Δ. Τρούπο από τη νεολαία του κόμματος του».
Στο πειθαρχικό
Ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ Δημήτρης Τρούπος παραπέμπεται στο πειθαρχικό της οργάνωσης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Κώστας Δέρβος. «Εκφράσεις όπως αυτές που χρησιμοποίησε ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν συμβαδίζουν με το ύφος και τις αρχές που διαχρονικά πρεσβεύει η ΟΝΝΕΔ. Ως εκ τούτου, ακολουθώντας τις καταστατικές διαδικασίες, καλείται άμεσα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. Οι κρεμάλες και τα ρατσιστικά σχόλια δεν έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ. Δεν είμαστε ίδιοι με τα κόμματα της συγκυβέρνησης, που χωρίς ντροπή προπηλάκιζαν λεκτικά και σωματικά τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ανοίγοντας το βόθρο της άνω και της κάτω πλατείας. Το ήθος που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στην εξουσία πρέπει να ηττηθεί και θα ηττηθεί από εμάς», σημείωσε ο κ. Δέρβος.
Πηγη
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...