O Gordon Ramsay αποκάλυψε πώς ξεγελά τις κάμερες της τροχαίας και δεν παίρνει κλήση

Όταν δεν ουρλιάζει στους ανθρώπους και δεν κράζει τα φαγητά των χρηστών του Twitter, ο γνωστός σεφ περνά τη μέρα του σπάζοντας τους κανόνες.

Ο σκοτσέζος μάγειρας είπε πρόσφατα πόσο αγαπά να πατά το γκάζι της Ferrari του στις λεωφόρους του Λος Άντζελες τις μεταμεσονύκτιες ώρες, φροντίζοντας ωστόσο να καλύψει τις πινακίδες κυκλοφορίας με μεμβράνη τροφίμων για να αποφεύγει τις κάμερες!


Αυτά είπε με καμάρι στη «Daily Mirror»: «Βγαίνω στις 2:30 το πρωί στη λεωφόρο και τρέχω μετά στον αυτοκινητόδρομο. Καμιά αστυνομία δεν θα με πιάσει, ούτε και κάμερα, γιατί τυλίγω τις πινακίδες μου με ζελατίνα. Αυτό είναι το καλό με έναν σεφ που έχει τη δική του Ferrari, την τυλίγεις απλώς με μεμβράνη τροφίμων. Δεν μπορούν να φωτογραφηθούν, γιατί αντανακλούν», λέει ατάραχος και συνεχίζει.


«Πανέξυπνο! Είναι καλή συμβουλή. Προσπαθώ να σας βοηθήσω», λέει στους σεφ που θα αποκτήσουν το δικό τους supercar, «Πάρτε λοιπόν λωρίδες μαγειρικής μεμβράνης, όταν αποκτήσετε τη δική σας Ferrari, και καλύψτε την μπροστινή όψη, για να μη σας πιάνουν να τρέχετε», λέει ο σταρ της κουζίνας.

Και ο Ράμσεϊ ξέρει καλά από Ferrari, καθώς αυτή που οδηγεί στο Λος Άντζελες είναι μία μόνο από τις εννιά που κατέχει. Και μετά, σε μια ένδειξη μετριοφροσύνης, σχολίασε: «Ντρέπομαι που πάω στη δουλειά με μια Ferrari. Ντρέπομαι που την οδηγώ. Μόνο που είναι κάτι που λατρεύω να κάνω, την τελειότητά της. Γιατί ό,τι βλέπω σε αυτό το τιμόνι, στο τιμόνι, στο δέρμα, τα βάζω μετά στα πιάτα μου»…ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...