Οι προβλέψεις του Καρατζαφέρη για τη «βιωσιμότητα» του Άδωνη

Για ολική επαναφορά του ΛΑΟΣ μίλησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης που αποκάλυψε ότι στις επόμενες εκλογές θα δώσει κοινή μάχη με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.
«Η ολική επαναφορά του ΛΑΟΣ είναι θέμα χρόνου εκλογών», δήλωσε στη Real News ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Θα οδηγήσω το κόμμα στη Βουλή και μετά θα το οδηγήσω σε ένα πράγματι Δημοκρατικό Συνέδριο Αρχών», είπε, αποκαλύπτοντας πως στις επόμενες εκλογές «Θα δώσουμε κοινή μάχη με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη». Μάλιστα, εκτίμησε πως ο «Νίκος Μίχος στον ΛΑΟΣ θα αφήσει εποχή στο Κοινοβούλιο».


Αναφερόμενος στο σκάνδαλο της Novartis o Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε πως είναι υπαρκτό και χειροπιαστό και εκτίμησε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα επιβιώσει. «Κάποιοι -και εντός της ΝΔ- χρησιμοποιούν τον Άδωνη ως σάκο του μποξ. Κάποιοι άλλοι τον αντιμετωπίζουν σαν να φοράει γάντια του μποξ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Άδωνις, ως ευφυέστρος αυτών, λειτουργεί με τη λογική Όσκαρ Ουάιλντ. “Όταν γύρω μου είναι όλοι μεθυσμένοι, παριστάνω και εγώ τον μεθυσμένο για να επιβιώσω». Και θα επιβιώσει».
Τέλος, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε: «Δεν έχει πάγκο και δεν ελέγχει τα αποδυτήρια. Αυτά φάγανε και τον Λεμονή στον Ολυμπιακό, παρότι ήταν πρώτος, όπως σήμερα η ΝΔ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...