ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-Νέα «καρφιά» Αντώναρου κατά Άδωνη – «Αρκετά πια με τους εκδοροσφαγείς»

Με μια νέα οργισμένη ανάρτηση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη επανέρχεται ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή τις χυδαιότητες του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος «ξέφυγε» για ακόμη μια φορά, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αμφισβητούνε στο πανελλήνιο την τιμιότητά μου. Θα τους γδάρω. Δεν θα μου γλιτώσει κανένας. Ο Τσίπρας πάνω απ’ όλα. Ο άχρηστος και αχρείος».

«Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει η ιδέα ότι ορισμένοι κορυφαίοι της Νέας Δημοκρατίας φαντασιώνονται βλέποντας τους εαυτούς τους σε ρόλους εκδοροσφαγέων», σημειώνει ο κ. Αντώναρος στον λογαριασμό του στο Facebook, ενώ στη συνέχεια της ανάρτησης αναρωτήθηκε:

«Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τις αρχές και αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή; Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον πολιτικό πολιτισμό που εφάρμοσε στη πράξη ο Κώστας Καραμανλής; Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την παράταξη της ευθύνης και της εθνικής συμφιλίωσης; Αρκετά πια!!».
Δείτε επίσης: «Ο Άδωνις κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του»
Παράλληλα, ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, χαρακτηρίζοντας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ως «περαστικό» και «περιστασικό επισκέπτη», τονίζει πως κηλιδώνει την ιστορία του κόμματος.

«Δεν θα αφήσουμε κανένα – ούτε την κυβέρνηση ούτε τους τύπους με τα δοτά αξιώματα – να γυρίσουν τη χώρα πίσω στα χωριστά καφενεία», σχολιάζει ο κ. Αντώναρος και καταλήγει:
«Καλώ όλους να συνομολογήσουμε ένα κώδικα αρχών και κανόνων πολιτικής συμπεριφοράς. Με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφέρον και τον σεβασμό των πραγματικών αναγκών της κοινωνίας».
Δείτε επίσης: Αντώναρος «πυροβολεί» Άδωνη – «Οι ιδέες δεν είναι πλαστελίνη»

Η οργισμένη ανάρτηση Αντώναρου:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...