ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-Εμπλουτίζει τον κατάλογο των απειλών ο Άδωνις: Θα τους γδάρω (video)

Και ενώ η Προανακριτική Επιτροπή και τα Όσκαρ μαζί πλησιάζουν, οι ερμηνείες που παρακολουθούμε καθημερινά από όσους εμπλέκονται στην υπόθεση της Novartis γίνονται όλο και πιο ποιοτικές, πιο παθιασμένες και πιο… αθώες.
Δείτε επίσης: Και το Όσκαρ καλύτερης ερμηνείας πάει στη… Χριστοφιλοπούλου (video)
Αφού λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης διατύπωσε την αθωότητά του σε κάθε τόνο και με κάθε δυνατή απειλή προς την κυβέρνηση, είπε να διανθίσει το υβρεολόγιό του με κάτι νέο, πιο εμφατικό και με άκρως αποτελεσματικό εκφοβισμό.


Δείτε επίσης: Άδωνις the day after: Συριζαίοι του έλεγαν πως είναι αθώος (ηχητικό)
«Αμφισβητούνε στο πανελλήνιο την τιμιότητά μου. Θα τους γδάρω. Δεν θα μου γλιτώσει κανένας. Ο Τσίπρας πάνω απ’ όλα. Ο άχρηστος και αχρείος. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει για αυτό που έκανε. Δεν έχει καταλάβει πού έμπλεξε, ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω αν τα παίρνει ο Τσίπρας;» δήλωσε με απαράμιλλο ύφος ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Δείτε επίσης: Άδωνις: Μιλημένοι μάρτυρες στην υπόθεση Novartis – Έστησαν σκευωρία (εικόνες – video)
Η συνέχεια είχε και κάτι από παλιά ελληνική ταινία με τον Άδωνη να ενημερώνει το πανελλήνιο ότι «δεν θα επιτρέψω σε ένα παλιόπαιδο που πήρε την εξουσία με καταλήψεις και ψέματα να παίξει με την τιμή και την υπόληψή μου. Και μη νομίζει κανένας ότι είναι ο Πολάκης ή ο Παπαγγελόπουλος. Ο Τσίπρας είναι. Εσείς βλέπετε στον Τσίπρα ένα γλυκό πρόσωπο. Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης».
Δείτε επίσης: Ο Άδωνις «γκαζώνει» και σπάει τα… ντεσιμπέλ (video)





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...