Ο εφοπλιστής Στεφάνου εκβιάζει τον Παναγιώτη Κουρουμπλή με απολύσεις εργαζομένων. ΒΙΝΤΕΟ.

Νέες απειλές εξαπέλυσε το πρωί ο Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries μαζί με τον αδελφό του, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε, αν δεν υπογράψει σήμερα ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής τη δρομολόγηση των πλοίων του, έχει δώσει εντολή στο λογιστήριο της εταιρείας του να αποδεσμεύσει τους 50 εργαζομένους του γραφείου του και τους 300, όπως λέει, που εργάζονται στα καράβια.


Είναι προφανές πως τέτοιες πρακτικές δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, ιδιαίτερα δε στον χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας.

Ένας επιχειρηματίας, βγαίνοντας στα μέσα ενημέρωσης, προσπαθεί να οδηγήσει μία υπουργική απόφαση με διλήμματα όπως οι απολύσεις εργαζομένων.

Προφανώς και οι εργαζόμενοι είναι οι τελευταίοι που φταίνε, θα πρέπει όμως ο ίδιος ο εφοπλιστής να αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες και να κατανοήσει πού έκανε λάθος, ώστε να μην μπορεί αυτήν τη στιγμή να έχει και το δικό του πλοίο δρομολογημένο χωρίς πρόβλημα, όπως και οι άλλοι ακτοπλόοι.

Υπενθυμίζεται πως χθες υπήρχε συνάντηση του Π. Κουρουμπλή με τους κ.κ. Ηλιόπουλο και Στεφάνου, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε πάντως ο Μάριος Ηλιόπουλος της Seajets απάντησε στις απειλές του Γ. Στεφάνου, πως είναι έτοιμος να προσλάβει όποιον απολύσει ο ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries, ενώ τόνισε πως με εκβιαστικά διλήμματα προσπαθεί να νομιμοποιήσει μια παρανομία, αφού κατέθεσε εκπρόθεσμα αίτηση για τη δρομολόγηση των πλοίων του.
.. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...