Κίνδυνος υποβιβασμού για τον Παναθηναϊκό

    Νέα απειλή για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» κινδυνεύουν άμεσα με... τετραπλή αφαίρεση τριών βαθμών, που ισοδυναμεί με υποβιβασμό, καθώς σήμερα εκδικάστηκαν οι προσφυγές των Βέμερ, Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν.

Κι αν με τον Γερμανό αμυντικό δεν φαίνεται να υπάρχει σημάδι διακανονισμού, εξαιρετικά δύσκολες μπορούν να χαρακτηριστούν και οι άλλες τρεις υποθέσεις, με βάση τα όσα ελέχθησαν στη διάρκεια των σημερινών εκδικάσεών τους.

Η δικηγόρος των συγκεκριμένων παικτών, Ασπασία Σουλούκου, τόνισε μεταξύ άλλων κατά τη διαδικασία που ακολούθησε ότι «εάν ο Παναθηναϊκός δεν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, τότε θα ματαιωθούν οι απαιτήσεις μας».

Οι «πράσινοι» ζήτησαν γι' άλλη μια φορά αναβολή, επικαλούμενοι την διακοπή του πρωταθλήματος και την απώλεια των εσόδων που έχουν, αφού δεν υπάρχει κανονική ροή αγώνων, ενώ υποστήριξαν πως και οι τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν πάρει κάποια αξιοσέβαστα ποσά από τα χρήματα που τους οφείλονται.

Ο δικαστής απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, να δηλώνει: «Δεν γνωρίζουμε πόσο θα κρατήσει η διακοπή. Για να έρχεται η FIFA στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, όπως σοβαρές είναι και οι απώλειες εσόδων.

Εμείς δεν ζητάμε κούρεμα, καθώς έχουμε δώσει αρκετά χρήματα στο παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μην πάρει άδεια από απαιτήσεις ποδοσφαιριστών την συγκεκριμένη χρονική στιγμή».

Η απόφαση θα ληφθεί τις προσεχείς ημέρες και, εφόσον είναι καταδικαστική για το «τριφύλλι», οι άνθρωποι του συλλόγου θα πρέπει μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες να έχουν εξοφλήσει τους πρώην παίκτες της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...