Τόσκας: Στον Καμίνη δεν θα έδινα ούτε γράμμα να μεταφέρει, ο Μητσοτάκης «μυξοκλαίει»

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη με αφορμή τα επεισόδια και τις επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ANT1 ο κ. Τόσκας αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται από τον κ. Καμίνη ο οποίος του καταλόγισε ότι «δεν κάνει τη δουλειά του», είπε χαρακτηριστικά «δεν θα του έδινα ούτε γράμμα να μεταφέρει».
Εξάλλου, ο κ. Τόσκας ανέφερε ότι 200 αστυνομικοί θα βγουν σε πρώτη φάση στους δρόμους. «Θα τους βρω εγώ και θα τους ξετρυπώσω αν δεν μπορεί η ΕΛ.ΑΣ.», τόνισε.

Στο ερώτημα γιατί κανένα από τα μέλη του Ρουβίκωνα δεν συλλαμβάνεται ο Νίκος Τόσκας απάντησε: «Για μας δεν υπάρχουν δικά μας παιδιά, οι εντολές που έχουν οι αστυνομικοί είναι να εφαρμόζουν τον νόμο. Δεν ισχύει αυτό που λένε κάποιοι ότι εμείς φρενάρουμε τα όργανα από το να εφαρμόσουν τον νόμο».
Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, δήλωσε κατηγορηματικά ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν έκανε σωστά τη δουλειά της κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επεισοδίων που έγιναν από αναρχικούς και αντιεξουσιαστές σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.
Ο κ. Τόσκας δήλωσε ότι είναι θυμωμένος και οργισμένος, γιατί υπήρχε σαφές επιχειρησιακό σχέδιο, με λεπτομερείς οδηγίες, το οποίο όμως δεν ακολουθήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Ο κ. Τόσκας άσκησε σκληρή κριτική στην αντιπολίτευση, αλλά και στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, για τις επικριτικές τους δηλώσεις, με αφορμή τα επεισόδια και τους βανδαλισμούς στην Ερμού.
Μιλώντας για τον κ. Καμίνη, του συνέστησε να «κάνει τη δουλίτσα του», είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θα έστελνε ούτε γράμμα… μαζί του, λόγω της αναποτελεσματικότητας του και δήλωσε ότι καλό θα ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων να κάνει αυτά που οφείλει και να μην ασκεί κριτική για να καλύψει την αναποτελεσματικότητα του.
Ανάλογη κριτική άσκησε και στην στάση της αντιπολίτευσης και αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε ότι η παρουσία του στην Ερμού ήταν υποκριτική και όπως είπε χαρακτηριστικά «μυξοκλαίει», την ίδια στιγμή που τρίβει τα χέρια του κάθε φορά που υπάρχει ένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...