Πότε χαλάει ο καιρός με ισχυρές βροχές, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους ( foto-video )

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, προβλέποντας πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από τα δυτικά και από το απόγευμα σήμερα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Δεν αποκλείεται τοπικά να πέσει και χαλάζι ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από ισχυροί έως θυελλώδεις.

Σήμερα αναμένεται να επηρεαστούν το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και βαθμιαία η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, και η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος.
Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας, της Δυτικής Στερεάς, της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας και πιθανόν και σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο πάνω από 600 με 700 μέτρα.
Μέχρι το πρωί της Δευτέρας θα επηρεαστεί η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, κατά διαστήματα το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Θράκη και πιθανώς και η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος.
Μέχρι αύριο το βράδυ θα έχει επεκταθεί η κακοκαιρία και στην ανατολική Μακεδονία.
Τελευταία θα επηρεαστούν τα νησιά του Ανατολικού και πιθανόν του Βόρειου Αιγαίου το βράδυ της Δευτέρας και έως νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...