Το 14 έσπασε την κατάρα των 24 (ετών) για την ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τάσος Μπακασέτας πήρε τη θέση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, σκόραρε δις στο πρώτο ημίχρονο και με τα δικά του γκολ έκρινε το ματς - τίτλου (2-0) απέναντι στον Λεβαδειακό. Αποθέωση πρωταθλητών από τις 60.000 που γέμισαν το ΟΑΚΑ.
Πες αλήθεια. Όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα, φανταζόσουν κάτι άλλο από νίκη της ΑΕΚ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό;
Αν ναι, η φαντασία σου έτρεχε πάρα πολύ μακριά. Διότι σ' ένα ΟΑΚΑ με 60.000 οπαδούς να έχουν φτιάξει μια γιορτινή ατμόσφαιρα, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, ήταν εκτός πραγματικότητας.
Με τους Βοιωτούς να έχουν ήδη πετύχει τους στόχους τους και τους "κιτρινόμαυρους" να ψάχνουν ένα βαθμό για να νιώθουν ασφαλείς, το 2-0 ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες.
Ήδη από το 12' ο Τάσος Μπακασέτας είχε ανοίξει το σκορ εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι (χέρι του Νιάσε σε μπαλιά του Λόπες) και ο ίδιος ο διεθνής μεσοεπιθετικός στο 33', μ' ένα σουτ - σήμα κατατεθέν της μέχρι τώρα καριέρας του, διαμόρφωσε από νωρίς συνθήκες φιέστας.
Νατσούρας δεν υπήρχε στον αντίπαλο για να χαλάσει τη γιορτή κατάκτησης του τίτλου ή την επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου στη δράση (μπήκε στο 83') και το αποτέλεσμα παρέμεινε ανέγγιχτο ως το φινάλε.
Ποιος είναι, πλέον, ο μόνος που μπορεί να στερήσει αυτό που ήδη κατακτήθηκε από την ΑΕΚ με βάση τουλάχιστον την... πρωτόδικη βαθμολογία; Σκουτέρη τον λένε και προεδρεύει στην Εφέσεων. Ες αύριο (ελπίζουμε) τα... σπουδαία! Για μια απόφαση που έχει χαθεί στο δαιδαλώδες δρομολόγιο από την είσοδο στο Πάρκο Γουδή ως την αίθουσα εκδικάσεων της ΕΠΟ. Λέτε το νήμα να κοπεί απότομα;
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΕΔΩ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Κονέ, Μπακασέτας, Λόπες (56' Γκάλο), Λιβάγια (83' Μάνταλος), Γιακουμάκης (77' Χριστοδουλόπουλος)

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Ντιόγκο, Μητρόπουλος (74' Καλτσάς), Φαβάρο, Νιάσε (93' Νίκας), Σαβαντογκό (46' Ζαραδούκας), Γιακουμάκης, Σουμπίνιο, Μαρκόφσκι

πηγη





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...