Brad Pitt και Leonardo Di Caprio: «Το πιο συναρπαστικό ντουέτο στη μεγάλη οθόνη» σύμφωνα με τον Tarantino

Η αναμονή δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη για τη νέα ταινία (και πιθανόν προτελευταία) του Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood, για την οποία έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες πληροφορίες.
Έχοντας ως κεντρικό θέμα την έκρηξη στο Λος Άντζελες το 1969, πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt, οι οποίοι βρίσκονται μαζί στην ίδια ταινία για πρώτη φορά και θα υποδυθούν τον τηλεοπτικό καουμπόι και τον επι χρόνια κασκαντέρ του, αντίστοιχα, σύμφωνα με την Independent.


Doug Peters/EMPICS Entertainment
Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ της Sony στο CinemaCon, ο Tarantino περιέγραψε τους δυο ηθοποιούς ως «το πιο συναρπαστικό ντουέτο στη μεγάλη οθόνη μετά τους Robert Redford και Paul Newman».
Ο DiCaprio είπε ότι έχοντας διαβάσει το σενάριο, πιστεύει ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα του σκηνοθέτη, ενώ ο πρόεδρος της Sony συμπλήρωσε ότι είναι «το καλύτερο σενάριο» που έχει διαβάσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια που βρίσκεται στη βιομηχανία.
Michael Tran via Getty Images
Οι θαυμαστές των πιο κλασικών ταινιών του Tarantino έχουν έναν ακόμα λόγο για να γιορτάζουν, καθώς ο σκηνοθέτης είπε ότι η ταινία είναι «ότι πιο κοντινό στην Pulp Fiction έχω γυρίσει».
Πηγή: Independent

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...