Δύο νέα βίντεο από την μοιραία πτήση της Southwest Airlines

Ένα νέο βίντεο από τις δραματικές στιγμές που έζησαν στον αέρα οι επιβάτες της πτήσης της εταιρίας Southwest Airlines, κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκε έκρηξη και έσπασε ένα παράθυρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα μια γυναίκα. Διαβάστε επίσης «Χάος και φωνές»: Έσπασε παράθυρο αεροσκάφους, νεκρή μια γυναίκα «Χάος και φωνές»: Έσπασε παράθυρο αεροσκάφους, νεκρή μια γυναίκα (pics&vid)
Το βίντεο τράβηξε επιβάτης του αεροπλάνου και σε αυτό φαίνεται η στιγμή που πέφτουν οι μάσκες οξυγόνου και οι επιβάτες προσπαθούν να τις προσαρμόσουν στα πρόσωπά τους. Σημειώνεται ότι μετά την έκρηξη ένα κομμάτι του κινητήρα αποκολλήθηκε και έσπασε το παράθυρο, με αποτέλεσμα η πίεση μέσα στην καμπίνα να αλλάξει δραματικά. Η αλλαγή αυτή της πίεσης «ρούφηξε» τη γυναίκα προς το παράθυρο, με τους υπόλοιπους επιβάτες να προσπαθούν να την τραβήξουν μέσα.
..Ωστόσο, η γυναίκα υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λίγες ώρες αργότερα οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν τον θάνατό της.
Την ίδια ώρα κυκλοφόρησε και έναν ακόμα βίντεο, στο οποίο φαίνεται αεροπλάνο της ίδιας εταιρείας να παρουσιάζει παρόμοιο πρόβλημα σε παλαιότερη πτήση.
Το βίντεο τραβήχτηκε πριν από μερικούς μήνες και σε αυτό εμφανίζεται να έχει πιάσει φωτιά ο κινητήρας, ενώ ακούγονται εκρήξεις. Και τότε είχε προκληθεί πανικός στους επιβάτες που αντιλήφθηκαν το πρόβλημα, ωστόσο, το εν λόγω  αεροσκάφος είχε καταφέρει να προσγειωθεί χωρίς πρόβλημα στον προορισμό του.
Διαβάστε επίσης
Τρόμος στον αέρα: Έσπασε παράθυρο, κινδύνεψε επιβάτης σε αμερικανική πτήση

Πανικός σε πτήση όταν έπεσαν ξαφνικά οι μάσκες οξυγόνου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...