Χαμός στην αλβανική τηλεόραση για τον Σφακιανάκη: Εδώ που έφτυσες, εδώ θα γλείψεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αλβανική πρωτεύουσα η συναυλία του Νότη Σφακιανάκη το βράδυ της Πέμπτης. Όχι, πάντως, χωρίς αντιδράσεις…
Η συναυλία του Έλληνα τραγουδιστή συζητήθηκε στην αλβανική τηλεόραση, με αρκετούς να τοποθετούνται αρνητικά απέναντι στον Νότη Σφακιανάκη.
Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω εκφράσεις στην αλβανική τηλεόραση: «Στην Αλβανία είσαι, θες δεν θες, εδώ στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις! Τον μποϊκοτάρω! Δεν στηρίζουμε αυτόν που από τα γεννοφάσκια του μας προβοκάρει και μας πολεμάει!
Αναμφίβολα αυτός είναι εθνικιστής, είναι ακροδεξιός, είναι χρυσαυγίτης.

Δεν θα τσακωθώ για έναν γάιδαρο, για έναν βλάκα!
Τις νεοφασιστικές ιδεολογίες και τις νεοναζιστικές και όλους αυτούς που τις υποστηρίζουν, να βάλουν τις απόψεις και τις συναυλίες τους στα σκουπίδια».

Στο 3:47 του παρακάτω βίντεο…

..Πάντως, σε συνέντευξή του σε αλβανικό μέσο ενημέρωσης σχετικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στη γειτονική χώρα, ο Νότης Σφακιανάκης δεν πτοήθηκε στιγμή. Αντέκρουσε τις δηλώσεις που του χρεώνουν περί «κατώτερης ράτσας» των γειτόνων, λέγοντας: «Δεν έχεις πει το παραμικρό και σου βάζουν στο στόμα λόγια που δεν τα έχει ακούσει ποτέ άνθρωπος».
«Σας αγαπώ πολύ και σας περιμένω στο "Μέγαρο των Συνεδρίων"», ανέφερε ο Σφακιανάκης στο τέλος της συνέντευξής του στα αλβανικά σε μήνυμά του προς το αλβανικό κοινό.

..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...