Διάσημος ποδοσφαιριστής παντρεύεται ταυτόχρονα δύο γυναίκες....

Δύο αρραβωνιαστικιές φαίνεται πως έχει ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ροναλντίνιο, και μάλιστα πρόκειται σύντομα να της νυμφευτεί και τις δύο.
Τον Αύγουστο, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Mirror, επικαλούμενη ρεπορτάζ από τη Βραζιλία, ο Βραζιλιάνος άσος θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου ταυτόχρονα με την Πρισίλα Κοέλιο και την Μπεατρίς Σόουζα.

AP_17118764016823
Οι δύο γυναίκες ζουν «αρμονικά» με τον πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα από τον Δεκέμβριο, στην έπαυλή του- των 5,8 εκατ. ευρώ- στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Ο Ροναλντίνιο άρχισε να βγαίνει με την Μπεατρίς το 2016, αλλά συνέχισε να έχει σχέση και με την Πρισίλα, η οποία είχε αρχίσει πολλά χρόνια πριν.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, και οι δύο λαμβάνουν ένα «χαρτζιλίκι» περίπου 1.700 ευρώ από τον ποδοσφαιριστή για να το ξοδεύουν όπως επιθυμούν.
Λέγεται πως δίνει και στις δύο ακριβώς τα ίδια δώρα, όπως π.χ. αρώματα.
Ζήτησε το χέρι και των δύο των περασμένο Ιανουάριο και έδωσε και στις δύο δαχτυλίδια αρραβώνων.
AP_17280770692581
Θα παντρευτεί τις δύο γυναίκες σε ιδιωτική τελετή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου ζει από το 2015.
Η αδελφή του, που δεν είναι σύμφωνη με την πολυγαμία του, έχει ήδη δηλώσει πως δεν θα παραστεί στην τελετή.
Και οι δύο μέλλουσες νύφες είναι από την πόλη Μπέλο Οριζόντε, όπου έπαιζε ο Ροναλντίνιο, οδηγώντας την Ατλέτικο Μινέιρο στην κατάκτηση του πρώτου Κόπα Λιμπερταδόρες στην ιστορία της, το 2012.
Παρότι ο ίδιος ο σταρ του ποδοσφαίρου δεν έχει ποτέ επιβεβαιώσει τη σχέση του με τις δύο γυναίκες, φίλοι του τις αντιμετωπίζουν και τις δύο ως μνηστές του.
Επίσης συνοδεύεται και από τις δύο σχεδόν σε κάθε πρόσκληση που δέχεται.
AP_17318606180338
Τον Μάρτιο, στην διάρκεια ταξιδιού του στην Ιαπωνία με το συγκρότημά του, ο Ροναλντίνιο ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με τον ίδιο και τις δύο γυναίκες.
Μία εβδομάδα μετά ταξίδεψαν μαζί του και στη Μπραζίλια, για τη συνεδρίαση του κόμματος PRB με το οποίο ο ποδοσφαιριστής θέλει να πολιτευτεί.
Μέλη του κόμματος πάντως έχουν εκφράσει ανησυχίες για τον «ανορθόδοξο» τρόπο ζωής του Ροναλντίνιο και το πόσο οι επιλογές του μπορούν να βλάψουν την εκλογική του επιτυχία.
AP_17335497635613
Τον περασμένο Απρίλιο, συγγενείς της Πρισίλα σχεδίαζαν να μιλήσουν ανοιχτά στον σταρ, όταν αποκαλύφθηκε πως η κοπέλα είναι μία από τις δύο ερωμένες του.
«Ανησύχησαν γιατί ανακάλυψαν πως κάθε δώρο που δίνει στην Πρισίλα το δίνει και στο άλλο κορίτσι» δήλωσε φίλος της οικογένειας. «Σχεδόν την απέλυσαν από τη δουλειά της λόγω αυτής της κατάστασης» πρόσθεσε.
ffsdgfs

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...