Τατουατζής της «χτύπησε» λάθος το όνομα του γιου της και εκείνη σκέφτηκε δημιουργικά

Ένα τατουάζ πρέπει να γίνεται μετά από πολύ σκέψη και όταν αφορά λέξεις, φράσεις, νούμερα ή χαρακτήρες θα πρέπει να είμαστε 100% βέβαιοι ότι δεν έχει γίνει κάποια λάθος συνεννόηση με τον άνθρωπο που θα μας κάνει το τατουάζ.
Μία μητέρα από τη Σουηδία ζήτησε από έναν τατού άρτιστ να «χτυπήσει» στο χέρι της τα ονόματα τα παιδιών της. Μόνο που δεν είχε κάνει τα βήματα που περιγράψαμε παραπάνω. Δεν βεβαιώθηκε ότι ο τατουατζής θα καταλάβαινε ακριβώς τα ονόματα και θα τα έγραφε σωστά. Για αυτό όταν τελείωσε το τατουάζ έπαθε πλάκα.

Όπως αναφέρει ο Independent, o καλλιτέχνης είχε κάνει λάθος κι αντί να σχεδιάσει το όνομα του γιου της «Κέβιν», έγραψε «Κέλβιν».
«Του είπα ότι θέλω να μου κάνει τατουάζ τα ονόματα των παιδιών μου. Του έδωσα τα ονόματα τους. Εκείνος έκανε το σχέδιο και δεν με ρώτησε κάτι για το πώς προφέρονται. Έτσι, δεν πέρασε καμία αρνητική σκέψη από το κεφάλι μου», σχολίασε η Johanna Sandstrom.
Clipboard03
Όταν επέστρεψε στον τατού άρτιστ εκείνος της είπε ότι θα μπορούσε απλά να της δώσει τα λεφτά πίσω. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν θα διόρθωνε το γεγονός ότι θα είχε για πάντα ένα λάθος τατουάζ πάνω της.
Έτσι, με το σύζυγό της αποφάσισαν αντί για το τατουάζ… να αλλάξουν το όνομα του γιου τους, όπως και έκαναν: «Δεν είχα ακούσει ξανά το όνομα Κέλβιν, ήταν μοναδικό κι έτσι πλέον πιστεύω πως είναι καλύτερο από το Κέβιν».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...