Το ταχύτερο Golf GTI όλων των εποχών

Η VW επιβεβαίωσε ότι η έκδοση TCR του δημοφιλούς hot hatch θα περάσει στην παραγωγή στα τέλη του έτους, προσφέροντας στους πελάτες της ένα απολαυστικό αυτοκίνητο. Παρότι παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο, το μοντέλο παραγωγής δεν θα έχει μεγάλες αισθητικές διαφορές από αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Το Golf GTI TCR αντλεί έμπνευση από τους αγώνες και θα είναι το ταχύτερο που έχει παραχθεί ποτέ – το ισχυρότερο παραμένει το Clubsport S.






Τροφοδοτείται από τον γνωστό 2.0 TSI κινητήρα, ο οποίος στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδίδει 290 ίππους και 370 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 264 χλμ./ώρα. Τα ακριβή νούμερα για τις επιταχύνσεις παραμένουν άγνωστα.


Το αυτοκίνητο φέρει νέο bodykit, περιλαμβάνοντας νέους προφυλακτήρες, διαχύτη, επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, σπόιλερ και σύστημα εξάτμισης. Πατάει σε ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών και προαιρετικά 19΄΄, ενώ φέρει και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.


Στο εσωτερικό διακρίνονται τα σπορ καθίσματα με τις μαύρες και κόκκινες επενδύσεις, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, τα αλουμινένια διακοσμητικά και το λογότυπο TCR (Touring Car Racing).
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018, 12:55

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...