Το απρόσμενο δώρο που έκανε Ιάπωνας στην αστυνομία Ο «Godzilla» θα χρησιμοποιηθεί ως περιπολικό.

Ένα απρόσμενο δώρο παρέλαβε εσχάτως η αστυνομία της περιφέρειας του Τοτσίγκι, στην Ιαπωνία.
Ένας κάτοικος της περιφέρειας αποφάσισε να δωρίσει ένα supercar προκειμένου να συμβάλλει στο έργο της αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, το δώρο είναι ένα ολοκαίνουργιο Nissan GT-R το οποίο εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στην υπηρεσία της αστυνομίας, καθώς έγινε αποδεκτό με ιδιαίτερη ικανοποίηση από τον διοικητή.Δείτε εικόνες και βίντεο..

nissan1
Το ιαπωνικό supercar των 565 hp που χρειάζεται μόλις 2,7 δευτερόλεπτα για τη διαδικασία 0-96 χλμ/ώρα, παρέμεινε σε εργοστασιακή κατάσταση χωρίς να υποστεί αλλαγές στα μηχανικά του μέρη. Οι μοναδικές τροποποιήσεις έγιναν στην «περιβολή» του καθώς χρειάστηκε να βαφτεί και να αποκτήσει αστυνομική σειρήνα.
Τα αποκαλυπτήριά του πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής, στην οποία ο κόσμος είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά το νέο απόκτημα της αστυνομίας.
Ο «Godzilla», όπως έχει γίνει ευρύτερα γνωστό το εν λόγω μοντέλο, θα χρησιμοποιηθεί ως περιπολικό, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.
nissan2

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι το δεύτερο GT-R που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία της Ιαπωνίας, καθώς υπάρχει και ένα παλιότερο R34 που κυκλοφορεί στους δρόμους της χώρας...
...ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...