Live arena και δεξιοτεχνία φουσκωτών σκαφών στο 8o Patras Motor Show

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά το Patras Motor Show (P.M.S), στις 22, 23 και 24 Ιουνίου 2018, στο Μόλο της Αγ. Νικολάου, με Συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και την υποστήριξη του Δήμου Πατρών και του Λιμεναρχείου Πατρών. Το PMS φέτος αλλάζει σελίδα και ανανεώνεται πλήρως αφού εκτός από την στατική έκθεση οχημάτων, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και Live Show σε Arena από πολλούς και διάφορους καλεσμένους.
Το παρόν σίγουρα θα δώσουν αρκετά από τα μεγαλύτερα ονόματα οδηγών Drift του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και μηχανές με Stunt Show. Στο Νότιο τμήμα του Μόλου φέτος θα διεξαχθεί για πρώτη φορά Αγώνας Δεξιοτεχνίας από R.I. Boats (φουσκωτά σκάφη), τα οποία θα προσφέρουν ένα θέαμα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Πάτρας, με την υποστήριξη του Πατραϊκού Ομίλου Φουσκωτών και την πολύτιμη βοήθεια του Λιμεναρχείου και του ΟΛΠ.
Φυσικά το Freestyle JetSki Show με τον Πανελλήνιο Πρωταθλητή Αντώνη Γατσούλα και τον Γρηγόρη Αργυρόπουλο να δίνουν και πάλι το παρόν. Φυσικά στο «μενού» περιλαμβάνονται αρκετά παράλληλα events όπως ο διαγωνισμός για τις 36 κατηγορίες, επιδείξεις νέων μοντέλων Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών από Αντιπροσωπείες, συναυλίες, αλλά και ο καθιερωμένος πλέον διαγωνισμός γνώσεων με την Ονομασία «Questions & Motors». Τα βλέμματα θα κλέψουν και τα PMS Girls με την Κωνσταντίνα Μαρωνίτη και την Λένα Τζολίνα να δίνουν βροντερό παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...