Ο καυγάς της Μπάγιας Αντωνοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη και οι φήμες για παραίτηση

Δευτέρα πρωί και η Μπάγια Αντωνοπούλου απουσιάζει και πάλι από τη θέση της στην εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα». Την Παρασκευή, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να βάλει κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα στη θέση τους για τους λόγους της απουσίας της, εξηγώντας ότι πρόκειται για μία οικογενειακή υπόθεση, ενώ έκανε λόγο για εντάσεις λόγω κούρασης, τονίζοντας πως η Μπάγια Αντωνοπούλου πήρε την άδεια της, αφού όλο το καλοκαίρι δούλευε και την περιμένουν να επιστρέψει στη θέση της.

Μάλιστα, της αφιέρωσε την εκπομπή, αφού την Παρασκευή ήταν τα γενέθλια της.Μέσα στο σαββατοκύριακο, όμως, υπήρξαν διάφορες εξελίξεις γύρω από την ιστορία. Η Μπάγια μετά από μία ολιγοήμερη απουσία έκανε την επανεμφάνισή της στα social media, ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ευχές που της έστειλαν για τα γενέθλιά της και ποζάροντας η ίδια μπροστά στην τούρτα της. Για την εκπομπή και το μέλλον της σε αυτήν, δεν είπε λέξη.

Ωστόσο, το σαββατοκύριακο και μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε το παρασκήνιο, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για έναν καυγά του Παπαδάκη με τη νεαρή συνεργάτιδά του.
«Αυτά που θα σας μεταφέρω είναι από αυτόπτες μάρτυρες. Γιατί δυστυχώς έγινε ένα περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μπάγια Αντωνοπούλου όταν τελείωσε η εκπομπή τους μέσα στο πλατό. Αυτό σημαίνει ότι ήταν εκεί οι τεχνικοί και όλοι οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στην εκπομπή, οπότε μας ενημέρωσαν αυτόπτες μάρτυρες ότι διαδραματίστηκε ένα πάρα πολύ άσχημο περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου. Δυστυχώς η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα τους δε λύθηκε.
Όταν τελείωσε η εκπομπή, με το που έκλεισαν τα φώτα μέσα στο πλατό, ο Γιώργος Παπαδάκης άρχισε να φωνάζει στην Μπάγια Αντωνοπούλου. Αυτό που της έλεγε ήταν ότι δεν είναι δυνατόν σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής να ασχολείσαι με το κινητό σου και να στέλνεις μηνύματα και να σερφάρεις. Ήταν πάρα πολύ άσχημος ο τρόπος του Γιώργου Παπαδάκη.
Η Μπάγια Αντωνοπούλου έβαλε τα κλάματα και επειδή συνέχισε ο Γιώργος Παπαδάκης να της φωνάζει, η Μπάγια σηκώθηκε και έφυγε κλαίγοντας, διότι δε μπορούσε να αντέξει αυτή την κατάσταση.
Η Μπάγια λείπει από την εκπομπή όχι επειδή είναι άρρωστη, ούτε επειδή πήρε την άδεια της, αλλά γιατί αποφάσισε να μην πάει στην εκπομπή. Ήθελε να ηρεμήσει. Και από ό, τι ξέρω, υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για παραίτηση της από την εκπομπή» είπε ο Κώστας Τσουρός.Λίγη ώρα αργότερα η Ναταλία Γερμανού ανέφερε στον «αέρα» πως έλαβε ένα μήνυμα από στενή συνεργάτιδα της Μπάγιας Αντωνοπούλου, όπου της έγραφε ότι η δημοσιογράφος δεν προτίθεται να επιστρέψει στην εκπομπή, παρά τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά του καναλιού. Τις προθέσεις της νεαρής παρουσιάστριας να παραιτηθεί τις επιβεβαίωσε το πρωί της Δευτέρας και η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day.
«Δήλωσε την παραίτησή της από την πρώτη στιγμή και δεν έχει γίνει αποδεκτή. Αύριο είναι να επιστρέψει στην εκπομπή. Αν δεν επιστρέψει στην δουλειά της έως αύριο, θα λήξει η συνεργασία της με το σταθμό και θα γίνει τότε αποδεκτή η παραίτησή της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...