Συνεργασία Star με Megaphone TV

Το Star ανακοινώνει τη συνεργασία του με την πλατφόρμα Megaphone TV.   Το Megaphone TV είναι η πρώτη πλατφόρμα ψυχαγωγίας με live συμμετοχή του κοινού και ανταποκρίνεται στην ανάγκη των τηλεθεατών για αμφίδρομη επικοινωνία με το ζωντανό πρόγραμμα της τηλεόρασης.
Πάντα κοντά στο τηλεοπτικό κοινό και τις εξελισσόμενες συνήθειες και απαιτήσεις του, το Star είναι ο πρώτος ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός που μέσα από την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαδραστικής συμμετοχής του
Megaphone TV, δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές του να συμμετάσχουν ζωντανά στο πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή τους.
Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού προγράμματος, οι τηλεθεατές χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή επιθυμούν, μπορούν να επισκεφθούν το site www.my.star.gr/play και εντελώς δωρεάν, να εκφράσουν real-time  τη γνώμη τους μέσα από μεγάλη ποικιλία interactive ψηφοφοριών, να συμμετάσχουν σε διαδραστικά κουίζ γνώσεων για να κερδίσουν δώρα, και να αλληλοεπιδράσουν με social media περιεχόμενο μέσω Facebook, Twitter και Instagram.
Για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς δεν χρειάζεται sign-up, αλλά μόνο το εύκολο, απλό και γρήγορο login μέσω Facebook ή email!
Με 3 υποψηφιότητες Emmy και με βραβείο Emmy στην κατηγορία «Outstanding Creative Achievement σε διαδραστικά μέσα», το Megaphone TV ενισχύει την εμπειρία του θεατή σε live περιεχόμενο μέσω μοναδικών χαρακτηριστικών, όπως διαδραστικά γραφικά στο διαδίκτυο, δημοσκόπηση σε πραγματικό χρόνο, διαγωνισμούς και παιχνίδια αλλά και διαδραστικές διαφημίσεις, προσαρμοσμένες σε κάθε προβολή.
Το Megaphone TV συνεργάζεται  με τα παγκόσμιας εμβέλειας τηλεοπτικά δίκτυα, CNN International, ABC, CBS, FOX, NBC, TV Azteca, Univision καθώς και το YouTube. Επίσης συνεργάζεται με μεγάλα στούντιο παραγωγής όπως η Fremantle Media για να αναπτύξει και να παράγει διαδραστικά προγράμματα, που αγαπούν ιδιαίτερα οι τηλεθεατές.
Το Star εγκαινίασε τη συνεργασία του με την πλατφόρμα Megaphone TV τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου μέσα από την καθημερινή ζωντανή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» (Δευτέρα έως Παρασκευή στις 09:00). Σύντομα στον «αέρα» του Star θα δούμε την πλατφόρμα ψυχαγωγίας και σε άλλα προγράμματα.
Δείτε στο παρακάτω link την «αναμέτρηση» της Δευτέρας 15/10 «Στη φωλιά των Κου Κου» με τη live ψηφοφορία και  την ανακοίνωση του νικητή.
https://we.tl/t-skbUcs8I2X

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...