Το κόλπο της Μόνικα Λεβίνσκι για να σαγηνεύσει τον Μπιλ Κλίντον

Η σειρά ντοκιμαντέρ «The Clinton affair», που θα κάνει πρεμιέρα της Κυριακή 18 Νοεμβρίου, μέσα από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Α&Ε, έχει κιόλας καταφέρει να συζητείται σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος προφανής. Η Μόνικα Λεβίνσκι 20 χρόνια μετά την αποκάλυψη της παράνομης ερωτικής σχέσης με τον τότε Πρόεδρο της Αμερικής, Μπιλ Κλιντον, επιστρέφει με μεγάλη διάθεση για εξομολογήσεις. Και πιπεράτες αποκαλύψεις.
Η παράνομη σχέση του τότε Πλανητάρχη με τη νεαρή
συνεργάτιδά του ξεκίνησε στις 14 Νοεμβρίου το 1995 κι έμελλε με την αποκάλυψή της δύο χρόνια μετά να συνταράξει την κοινή γνώμη και να φέρει σε δεινή θέση τον Κλίντον και τη σύζυγό του, Χίλαρι. Για πολύ καιρό, ήταν το θέμα που πρωταγωνιστούσε στον Τύπο και διάφορες αποκαλύψεις έβλεπαν το φως της δημοσιότητας. Και αν όλος ο πλανήτης μιλούσε για τον περίφημο λεκέ στο μπλε φόρεμα της Μόνικα, τώρα αυτά που αποκαλύπτει η ίδια στο ντοκιμαντέρ, είναι εξίσου… δυνατά.


Στο ντοκιμαντέρ, λοιπόν, η Λεβίνσκι μιλάει πρώτη φορά για το πώς ξεκίνησε η παράνομη σχέση τους, πίσω από τους κλειστούς τοίχους του Λευκού Οίκοι. Όπως αποκαλύπτει, η γνωριμία τους έγινε ένα βράδυ, που είχε βρεθεί στο Λευκό Οίκο προκειμένου να βοηθήσει με τα τηλέφωνα, εν μέσω ενός shutdown (αναστολή λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους), το οποίο είχε αυξήσει σημαντικά τον φόρτο εργασίας. Οι συνάδελφοί της αποφάσισαν να κάνουν ένα πάρτι έκπληξη σε έναν άλλον συνεργάτη τους, ο οποίος είχε γενέθλιά. Στο πάρτι αυτό, έδωσε το παρών και ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος είχε φιλικές σχέσεις με τα στελέχη της κυβέρνησής του.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Λεβίνσκι αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ ότι είχε ένα ατύχημα με το στρινγκ της, το οποίο φαινόταν από το παντελόνι που φορούσε κι ενώ ο Κλίντον ήταν ακριβώς δίπλα της. Η 22χρονη, τότε, Μόνικα σκέφτηκε να το αφήσει να φαίνεται, ώστε να… σαγηνεύσει τον Πρόεδρο. Και τα κατάφερε.
Ο Κλίντον τής χαμογέλασε με νόημα και λίγο αργότερα κι ενώ εκείνη προχωρούσε έξω από το οβάλ γραφείο, της ζήτησε να περάσει μέσα. Εκεί, πίσω από τις κλειστές πόρτες τού εξομολογήθηκε ότι είναι «τσιμπημένη» μαζί του και μέσα στα σκοτάδια έδωσαν το πρώτο τους φιλί. Λίγη ώρα αργότερα, ο πρώην Πλανητάρχης τής έκανε νόημα για έναν δεύτερο γύρο, πάλι μέσα στο σκοτεινό οβάλ γραφείο του.
«Δεν μιλάω γι’ αυτό συχνά και δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητώ. Δεν είναι ότι εκείνη την στιγμή δεν καταλάβαινα ότι ήταν ο Πρόεδρος. Προφανώς και το καταλάβαινα. Όταν βρεθήκαμε όμως μόνοι για πρώτη φορά σε εκείνο το γραφείο, νομίζω ότι είχε σημασία για εμένα, γιατί ο άνδρας που πολλές επιθυμούσαν, έδειχνε να επιθυμεί εμένα. Ξέρω ότι ήταν λάθος, αλλά τότε ήμουν 22 χρονών κι έτσι ένιωθα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο ντοκιμαντέρ.
Μετά από εκείνη τη βραδιά και τα παράνομα φιλιά στα σκοτεινά ξεκίνησε η σχέση τους, που κράτησε για δύο χρόνια. Όπως αποκαλύπτει η ίδια, βρίσκονταν μία φορά την εβδομάδα, όπου και οι δύο παραδίνονταν στο πάθος τους. Όπως σχολιάζουν τα αμερικανικά Μέσα, η Μόνικα Λεβίνσκι ακόμη και σήμερα όταν αναφέρεται στην ιστορία, δεν καταφέρνει να συγκρατεί τα δάκρυά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...