Ντε Νίρο: Κάτω ο καρ…ς ο Τραμπ!

Είναι γνωστό ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δε συμπαθεί ιδιαίτερα τον Ντόναλντ Τραμπ, και τα αισθήματα είναι αμοιβαία, αφού και ο Αμερικανός πρόεδρος έχει πολλές φορές καταφερθεί εναντίον του.
Ο διάσημος ηθοποιός βρήκε άλλη μία ευκαιρία να επιτεθεί στον Τραμπ κατά τη διάρκεια μίας απονομής βραβείου στον κωμικό Μπίλι Κρίσταλ το βράδυ της Δευτέρας. Προλογίζοντας τον Κρίσταλ, σύμφωνα με το Variety, ο Ντε Νίρο φώναξε «γ… τον Κρίσταλ», παραπέμποντας στην αντίστοιχη φράση που είχε χρησιμοποιήσει για τον Τραμπ νωρίτερα φέτος, κατά την απονομή των βραβείων Τόνι. Και συνέχισε:
«Απλώς αναστατώνομαι τόσο με αυτόν τον βλάκα στον Λευκό Οίκο». Όταν το κοινό αποδοκίμασε τον Τραμπ, σχολίασε: «Κάτω ο καρ…ς!».
Κατόπιν, ο Ντε Νίρο ανέφερε χιουμοριστικά ότι ο Κρίσταλ θα έπρεπε να είναι πρόεδρος αντί του Τραμπ, ωστόσο στη συνέχεια παρατήρησε πως η ανικανότητά του να πει ψέματα και το γεγονός ότι δεν έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα τον καθιστά ακατάλληλο.
«Όσο κι αν θα μπορούσαμε να σε χρησιμοποιήσουμε στον πιο λευκό από ποτέ Λευκό Οίκο, νομίζω ότι είναι καλύτερο να σε κρατήσουμε ακριβώς εκεί που είσαι – να μας κάνεις να γελάμε και να μας διασκεδάζεις όσο κανένας άλλος», πρόσθεσε, απονέμοντας το βραβείο του Friars Club στον Μπίλι Κρίσταλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...