Daily Mirror: «Ο Μίκαελ Σουμάχερ σηκώθηκε από το κρεβάτι»

 Στο πλευρό του βρίσκονται η σύζυγός του, Κορίνα, και τα δύο τους παιδιά
Σημάδια βελτίωσης καταγράφει η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror. Ο πρωταθλητής της Formula 1 δεν είναι πια κλινήρης καθώς έχει καταφέρει να σηκωθεί από το κρεβάτι του.
Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μπορεί να πλέον να περπατάει μόνος του και να μετακινείται άφοβα εντός της πολυτελούς βίλας που έχει αγοράσει η οικογένειά του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γερμανός πρωταθλητής, αναμένεται να παρουσιαστεί σε φίλους και συγγενείς για τα 50ου γενέθλια το 2019, για πρώτη φορά, μετά από σχεδόν 5 χρόνια, όπου και είχε το μοιραίο ατύχημα στις Άλπεις.
ap_864135188182.jpg
Μίκαελ Σουμάχερ (Φωτογραφία: AP Images)
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μίκαελ Σουμάχερ λαμβάνει ιατρική περίθαλψη αξίας πάνω από 50.000 δολαρίων την εβδομάδα και λαμβάνει τη νοσηλεία στο σπίτι του και όχι σε κάποιο εξειδικευμένο νοσοκομείο στην Ελβετία.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Μίκαελ Σούμαρχερ μετά από αυτές τις εξελίξεις αναμένεται να μεταφερθεί σε κλινική στο Ντάλας του Τέξας, η οποία ειδικεύεται στη θεραπεία τραυματισμών στον εγκέφαλο.
πηγη αθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...