Η Μικαέλα Φωτιάδη «καρφώνει» το Greece’s Next Top Model Κατηγορεί την παραγωγή για μοντάζ

Η Μικαέλα Φωτιάδη ήταν ένα από τα τρία επίλεκτα μέλη της «τριάδας της φωτιάς». Μαζί με τη Μέγκι Ντρίο και την Εύη Ιωαννίδου είχαν δημιουργήσει μία «κλίκα», που ο κόσμος λάτρευε να μισεί.
Μέσα στο παιγνίδι, η παρουσία τους μόνο απαρατήρητη δεν περνούσε όπως και διάφορες ατάκες των τριών κοριτσιών.
Αυτό είχε συμβεί και με τη Μικαέλα, όταν σε μία φωτογράφηση -και χωρίς να ρωτηθεί από τη Βίκυ Καγιά- είχε πει: «Ο φωτογράφος είπε ότι είμαι η καλύτερη και να πάρετε όλες παράδειγμα από εμένα».

Τώρα, μέρες μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Μικαέλα με μία ανάρτησή της στο Instagram, «καρφώνει» την παραγωγή ότι «έκοβε κι έραβε» τις σκηνές. Μάλιστα, στο post χρησιμοποιεί την παραπάνω επίμαχη φράση, εννοώντας ότι δεν την είπε έτσι και πρόκειται -κατά κάποιο τρόπο- για μοντάζ.

««Ο φωτογράφος είπε οτι ειμαι η καλύτερη και να πάρετε όλες παράδειγμα απο εμένα» ... ( δεν το είπα έτσι αυτό.. α ρε «κόψε-ράψε»...)» έγραψε χαρακτηριστικά. Οι followers της διχάστηκαν. Υπήρξαν εκείνοι που την υποστήριξαν και εκείνοι, που αμφισβήτησαν ότι στην επίμαχη φάση έγινε μοντάζ, υπενθυμίζοντάς της ότι η ατάκα για το φωτογράφο είχε εκνευρίσει ακόμη και τον Δημήτρη Σκουλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...