Tο αποστεωμένο κορμί της Μπέλα Χαντίντ Τα βίντεο με το διάσημο μοντέλο που προκάλεσαν ανησυχία

Η Μπέλα Χαντίντ είναι ένα από τα διάσημα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret. Και από τα ωραιότερα και πετυχημένα μοντέλα της γενιάς της. Διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί, που, όμως, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στο διαδίκτυο.

Η αλήθεια είναι ότι τα «αγγελάκια» της Victoria’ s Secret, αρκετές φορές έχουν σχολιαστεί για τις αδύνατες σιλουέτες τους. Αλλά αυτή τη φορά, με τη Μπέλα Χαντίντ  έχει προκληθεί σάλος για την αποστεωμένη εικόνα της σε βίντεο γνωστού περιοδικού.

.

Το διάσημο μοντέλο πόζαρε για λογαριασμό του περιοδικού Love, φορώντας ένα αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό. Στα social media (στα Instagram της Χαντίντ και του περιοδικού) ανέβηκαν βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφησης.
Ωστόσο, σε αυτό η αδύνατη σιλουέτα της Μπέλα Χαντίντ προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις, από τους χρήστες, που έσπευσαν να εκφράσουν την ανησυχία τους για την υγεία της, ενώ άλλοι δήλωσαν σοκαρισμένοι με την αποστεωμένη εικόνα. Το βίντεο τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου και σχολιάζεται τις περισσότερες φορές, αρνητικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...