Venezuela looks to India after $20bn hit from US sanctions

Οι κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της Βενεζουέλας είχαν ως αποτέλεσμα απώλεια 20 δισ. Δολαρίων για την οικονομία της νοτιοανατολικής επαρχίας, δήλωσε σήμερα ο υπουργός πετρελαίου, καθώς προσπάθησε να εδραιώσει μεγαλύτερο εμπόριο με την Ινδία.

Ο Manuel Quevedo, ο οποίος είναι επίσης επικεφαλής του PDVSA, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι συναντήθηκε με τον Ινδό ομόλογό του κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης της βιομηχανίας τη Δευτέρα.

Τα προβλήματα του εμπορίου PDVSA καταστέλλουν τα ποσοστά αργού πετρελαιοφόρου της Καραϊβικής


"Έχουμε μια καλή σχέση με την Ινδία και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη σχέση", ανέφερε, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο Gibson Shipbrokers αναφέρει ότι η απώλεια του ακατέργαστου εμπορίου της Βενεζουέλας-ΗΠΑ είναι αρνητική για τη ζήτηση aframax και suezmax, καθώς το εμπόριο από άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής προσφέρει κάποιο μετριασμό.

"Οι εξαγωγές αργού πετρελαίου της Βενεζουέλας προς την Ανατολή αναμένεται να συνεχιστούν, καθώς το μεγαλύτερο μέρος αυτού του εμπορίου υποστηρίζεται από συμφωνίες« πετρελαίου για δάνεια »με την Κίνα και τη Ρωσία», δήλωσε ο Γκίμπσον.

"Επιπλέον, η PDVSA σχεδιάζει να εκτρέψει τους όγκους που επιβάλλονται από τις κυρώσεις στην Κίνα, τη Ρωσία και την Ινδία, όπου η Rosneft κατέχει μετοχικό κεφάλαιο στο ενεργητικό διύλισης".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...