Πανάξιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ!

Πανάξιος πρωταθλητής στέφθηκε ο ΠΑΟΚ με τη Θεσσαλονίκη να παραληρεί για το καμάρι της! Ο «δικέφαλος του βορρά» κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη νίκη του επί του Λεβαδειακού (5-0) και οι απανταχού ΠΑΟΚτσήδες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για την ομάδα τους, που (και) φέτος, τούς χάρισε μοναδικές στιγμές.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν σταμάτησαν πουθενά, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν…
οδοστρωτήρας κι έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση, ηθική και οικονομική από τον Ιβάν Σαββίδη, στον οποίο πιστώνεται μερίδιο της επιτυχίας, ο ΠΑΟΚ οδεύει ολοταχώς για τον αήττητο τίτλο!
                       ΦΩΤΟ ΕΡΤ ΣΠΟΡΤΣ









Το τελευταίο σφύριγμα του Θανάση Τζήλου, που επέστρεψε στους ορισμούς μετά τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του, βρήκε την Τούμπα, που «φλεγόταν» από νωρίς, να σηκώνεται στον αέρα για να αποθεώσει τους θριαμβευτές!

Το ανοικτό πούλμαν, περίμενε παρκαρισμένο έξω από τα αποδυτήρια, για να οδηγήσει τους παίκτες στο επίκεντρο των πανηγυρισμών, στον Λευκό Πύργο, την ώρα που το πρώτο πάρτι στήθηκε εντός γηπέδου με την εξέδρα να αποθεώνει τους πρωταθλητές!
<

Είχε και ματς...

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με το… καλησπέρα, καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν ήδη κλειδώσει ματς και τίτλο.
Ο Τσαμπούρης έκανε «δώρο» στον Σβιντέρσκι, ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ είπε «ευχαριστώ» και πάσαρε στον επερχόμενο Σάκχοφ (3’), που σχεδόν μπήκε στα δίχτυα με τη μπάλα.
Στo 7o λεπτό, ο Μπίσεσβαρ έβγαλε ωραία την κάθετη μπαλιά στον Γιαννούλη, με τον Σαβατονγκό να τον ανατρέπει εντός περιοχής και τον Τζήλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Με ωραία εκτέλεση, ο Μπίσεσβαρ έκανε το 2-0 μόλις στο 8’ και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Ο «δικέφαλος του βορρά» κέρδισε κι άλλο πέναλτι, αυτή τη φορά σε ανατροπή του Μάτος, όμως ο Πέλκας νικήθηκε από τον Μπάγιτς (30’).
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δεν... άφησε το πόδι από το γκάζι και χτύπησε άλλες τρεις φορές. Μία με τον Βαρέλα (53’) μία (60’) με τον Σάκφχοφ, που βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά κι άλλη μια με τον Σβιντέρσκι (81’).
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος (70' Ζαμπά), Βαρέλα (78' Μαλεζάς), Κρέσπο, Γιαννούλης, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας (90' Βιεϊρίνια), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιατς, Ανγκουά, Λιάγκας, Αντιλεού, Τσαμπούρης, Καραχάλιος (86' Όμο), Μητρόπουλος (67' Ζησόπουλος), Νίκας, Σαβαντογκό, Νανγκίς, Χατζηλάμπρος (69' Στανόγεβιτς)
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...