Αντώναρος: Δεν μας τα λέει καλά ο Μητσοτάκης για τη Δημόσια Υγεία.

«Στην Ευρώπη των 27, γιατι γι' αυτη μιλάμε κι όχι για την Αμερική, γινεται ακριβώς το αντίθετο» απ' ό,τι λέει ο πρόεδρος της ΝΔ, σημειωνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.
Τις «επιθέσεις» στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζει ο Ευάγγελος Αντώναρος, αυτή τη φορά με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ραδιόφωνο του Σκάι για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει στη Δημόσια Υγεία, εφόσον η ΝΔ κερδίσει τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.


Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή γράφει σε σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Δεν μας τα λεει καλά ο Κυριακος Μητσοτακης! Δηλαδή θα αφήσουμε τα δημόσια νοσοκομεία χωρίς τον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ για να αναγκάζονται να "αγοράζουν" υπηρεσίες -- όπως μας είπε ξανά σε διάστημα λίγων εβδομάδων -- από ιδιωτικούς φορείς. Άρα τα καταδικαζουμε σε μαρασμό. Πρόκειται για απαράδεκτη νεοφιλελεύθερη θέση.

Στην Ευρώπη των 27 -- γιατι γι αυτη μιλάμε κι όχι για την Αμερικη -- γινεται ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ: Τα δημόσια νοσοκομεια εκσυγχρονίζονται διαρκώς με τον τελευταίου τύπου εξοπλισμό ώστε να μη χρειαζεται οι πολιτες να καταφεύγουν σε ιδιωτικα θεραπευτήρια η εργαστήρια η να έχουν πανάκριβη ιδιωτική ασφάλιση. Και ΜΟΝΟ οταν εμφανίζεται μεγαλη ζήτηση "αγοραζει" το δημόσιο σύστημα υγείας υπηρεσίες από τον ιδιωτικό τομέα.















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...