Αυτό είναι το μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου που διαθέτει δική του ζούγκλα και ποτάμι. Το φαντασμαγορικό μυστικό έμεινε κρυμμένο για εκατομμύρια χρόνια! (φωτο και βίντεο)

Πολλά είναι τα σπηλαιώδη βουνά της Ασίας, αλλά το μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου παρέμεινε για αιώνες καλά κρυμμένο μακριά από τα μάτια του κόσμου στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου «Phong Nha Ke Bang», στο Βιετνάμ.

Μηχανή του Χρόνου: Η λίστα Κολοκοτρώνη. Πώς απέτρεψε τη χρεωκοπία της Ελλάδας

Ο πρώτος αναγκαστικός εσωτερικός δανεισμός από τους πλούσιους για τη χρηματοδότηση της επανάστασης. Η "λίστα" του Κολοκοτρώνη που αναγκάστηκε να γίνει φοροεισπράκτορας
Το 1821 είναι ημερομηνία-σταθμός για την απαρχή της Ελληνικής Επανάστασης. Ύστερα από 4 αιώνες σκλαβιάς κάτω από τον τουρκικό ζυγό, ο αγώνας για την απελευθέρωση ξεκίνησε από την Πελοπόννησο, από την πόλη της Καλαμάτας.

Αισιοδοξία για την εξαίρεση ελληνικών προϊόντων από το ρωσικό εμπάργκο

Την άποψη ότι η Ελλάδα ακόμα προλαβαίνει να είναι μια από τις πρώτες χώρες που θα μπουν στην ρωσική αγορά όταν αρθεί το εμπάργκο, διατύπωσε, ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου, Γεωργίας Αλέξιε Αλεξένκο. (Alexie Alekseenko).

K. Καραγκούνης: ''Ο Αλ. Τσίπρας βρίσκεται σε εικονική πραγματικότητα και ψεύδεται''

"Ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να βρίσκεται σε εικονική πραγματικότητα και να ψεύδεται ανοιχτά" δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τη σημερινή αλλά και τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για 400.000 νοικοκυριά ζητά το Ποτάμι

Την καθιέρωση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος για 400.000 οικογένειες προτείνει το Ποτάμι, μεταξύ των επισημάνσεών τα νομοσχέδια που πρόκειται να έρθουν στη Βουλή.
Τις επισημάνσεις του για τα νομοσχέδια που πρόκειται να έρθουν στη βουλή από την κυβέρνηση κάνει με ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Υπόσχεση Πούτιν στην μητέρα του Μπ. Νεμτσόφ για τιμωρία των δολοφόνων του

Με θερμά λόγια για το δολοφονημένο στέλεχος της ρωσικής αντιπολίτευσης Μπ. Νεμτσόφ ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπόσχεται στη μητέρα του τιμωρία των δραστών.
O πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν υποσχέθηκε σήμερα στη μητέρα του δολοφονηθέντος στελέχους της ρωσικής αντιπολίτευσης Μπόρις Νεμτσόφ

Τσίπρας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ: Έγιναν τα πρώτα βήματα για απαλλαγή από τα μνημόνια (Video)

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας άνοιξε τις εργασίες της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στο Cine Κεραμεικός. Στα θέματα της συνεδρίασης περιλαμβάνεται η αποτίμηση της εκλογικής μάχης και οι πολιτικές εξελίξεις. Επίσης αναμένεται να εκλεγούν τα μέλη της νέας Πολιτικής Γραμματείας και ο νέος Γραμματέας της Κ.Ε.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ PROTON-ΩΜΕΓΑ

Την παραίτησή του υπέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Φεβρουαρίου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Χασδάι Καπόν, η οποία έγινε δεκτή από το δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.
Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε γίνει γνωστή η δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για νέα θαλασσοδάνεια μελών του ΔΣ της... αμαρτωλής Proton Bank, ύψους 38 εκατ. ευρώ.

Η κρυμμένη έκπληξη που μεταμορφώνει αυτοκίνητο της Tesla Motors στο υποβρύχιο όχημα του Τζέιμς Μποντ

Η Tesla Motors του Έλον Μασκ είναι ένας από τους μεγαλύτερους «παίκτες» στον χώρο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ως εκ τούτου τα μοντέλα της παρουσιάζουν πάντοτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον – ωστόσο, το Tesla Model S πάει ένα βήμα παραπέρα, χάρη σε ένα «easter egg» (κρυμμένη έκπληξη- πλάκα),

Υγεία Πως είναι άραγε να πεθαίνεις; Ένας 22χρονος που πέθανε δύο φορές έχει την απάντηση

Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Υπάρχει στα αλήθεια ζωή μετά θάνατον; Αυτές οι ερωτήσεις έχουν διχάσει για αιώνες, ωστόσο ένας άνδρας ο οποίος έχει πεθάνει δύο φορές ισχυρίζεται ότι γνωρίζει την απάντηση.
Γράφοντας στο Reddit, ο άνδρας αυτός χρήστης του Reddit ως @r00tdude ισχυρίζεται ότι έχει... πεθάνει δύο φορές.

Ρωσία: Νεκρός από πυροβολισμούς δίπλα στο Κρεμλίνο ο Μπόρις Νεμτσόφ, ηγετικό στέλεχος της φιλοδυτικής αντιπολίτευσης

Νεκρός έπεσε από σφαίρες στην πλάτη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο 55χρονος Ρώσος πολιτικός Μπόρις Νεμτσόφ, ηγετικό στέλεχος της εξωκοινοβουλευτικής φιλοδυτικής αντιπολίτευσης της Ρωσίας.
Ο Νεμτσόφ δέχθηκε τα πυρά πιθανότατα επαγγελματιών δολοφόνων την ώρα, που βάδιζε συνοδευόμενος από 24χρονη φίλη του από το Κίεβο σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Μόσχας, τη μεγάλη πέτρινη γέφυρα πάνω από τον ποταμό Μόσκοβα δίπλα στο Κρεμλίνο.

Τσίπρας: Τα μνημόνια τελείωσαν τόσο τυπικά όσο και ουσιαστικά. Ας το ξεχάσουν το τρίτο μνημόνιο

Έκλεισε ο πρώτος κύκλος σκληρής και επίμονης διαπραγμάτευσης, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την εισήγησή του στην έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Spiegel: Κούρεμα του ελληνικού χρέους η μόνη ειλικρινής λύση

Υπέρ του κουρέματος του ελληνικού χρέους τάσσεται ο αρθρογράφος του Spiegel Stefan Kaiser. "Δανείζουμε χρήματα στην Ελλάδα για να μας επιστρέψει αυτά που της δανείσαμε νωρίτερα. Αυτό δεν έχει νόημα", τονίζει.
Ο Kaiser, ο οποίος αρθρογραφεί τακτικά στο Spiegel,

Μπροστά με 26,9 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Metron Analysis

Τεράστιο προβάδισμα καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά, με το κυβερνών κόμμα να προηγείται κατά 26,9 μονάδες.

ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΥΕΣΤΙΜΙΝΣΤΕΡ Η τελευταία φωτογραφία του «Τζιχάντι Τζον»

 Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News μετέδωσε σήμερα μια φωτογραφία του Μοχάμεντ Εμουάζι όταν ήταν ακόμη φοιτητής, στην οποία εμφανίζεται ο επονομαζόμενος Τζιχάντι Τζον, ο δήμιος του Ισλαμικού Κράτους, με μουσάκι να φορά ένα καπέλο του μπέιζμπολ.
Η τελευταία φωτογραφία του «Τζιχάντι Τζον»

ΠΑΣΟΚ: Εξεταστική προφανώς και για το μνημόνιο 3

Επίθεση κατά του κ. Τσίπρα εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου αναφέρεται ότι ο κ. Τσίπρας έκανε και πάλι «επίδειξη τζάμπα μαγκιάς» και ότι δεν είπε τίποτα για την κύρωση από τη Βουλή της παράτασης της δανειακής σύμβασης.

Κουτσούμπας: Η λαϊκή οικογένεια θα πληρώσει το λογαριασμό

 Την άμεση κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων ζητούν «με το νου και την καρδιά τους από όλη την χώρα και από τα πέρατα της οικουμένης» όλοι όσοι ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο του ΚΚΕ για το αποψινό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, τόνισε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Επανιδρύεται η ΕΡΤ-Επιστρέφουν οι απολυμένοι

 Την Πέμπτη 5 Μαρτίου η κυβέρνηση θα καταθέσει το σχέδιο νόμου για την ίδρυση της ΕΡΤ ΑΕ, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι συνεπής προς τις προγραμματικές της δηλώσεις.
Επανιδρύεται η ΕΡΤ-Επιστρέφουν οι απολυμένοι