Το παλάτι των αιθέρων του Πούτιν.. Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του αεροπλάνου

Ο «τσάρος» της Ρωσίας ταξιδεύει περιτριγυρισμένος από χλιδή - Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του αεροπλάνου

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξόδεψε το ιλιγγιώδες ποσό των 137 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποκτήσει δυο υπερπολυτελή ιδιωτικά τζετ, ώστε να μετακινείτε με χλιδή και στυλ όπως αρμόζει σε έναν «τσάρο».
Ο ρώσος πρόεδρος, όταν κοιτάζει από ψηλά τον κόσμο, δεν φαίνεται να στερείται απολύτως

Ο Βαρουφάκης στη λίστα των σταρ του στιλ του Guardian

«Ποιος καθόρισε την ατζέντα της μόδας το 2015;» διερωτάται σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Guardian και απαντά με τη δική της λίστα, μέσα στην οποία βρίσκεται και ο έλληνας πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης. «Το να έχεις στιλ σημαίνει να χρησιμοποιείς την εικόνα σου για να πεις κάτι για τον εαυτό σου. Το να είσαι ηγέτης του στιλ, όμως, είναι πολλά περισσότερα.

Το πιο ακριβό ακίνητο στον κόσμο πουλήθηκε για 301 εκατ. δολάρια!

 Θαυμάστε το εκπληκτικό Chateau Louis XIV
Το πιο ακριβό ακίνητο που πουλήθηκε ποτέ είναι το εικονιζόμενο παλάτι του Λουδοβίκου του 14ου, για το οποίο δόθηκαν 301 εκατομμύρια δολάρια!
Το Chateau Louis XIV ολοκληρώθηκε- με τη σημερινή μορφή του- το 2011 και διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά, τα έπιπλα και τη διακόσμηση ενός πολυτελούς παλατιού του 17ου αιώνα.

Το 2015 σε 209 δευτερόλεπτα - Τα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη (Video)

Τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που φεύγει σε ένα βίντεο του Euronews, διάρκειας 209 δευτερολέπτων.
Οι επιθέσεις του ISIS, η προσφυγική κρίση, ο σεισμός στο Νεπάλ, η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο, τα capital control του Ιουνίου, η συμφωνία για τα πυρηνικά και την κλιματική αλλαγή,

Έξοδος με την νυν έγκυο σύζυγο, την πρώην, τα παιδιά, τα εγγόνια… Όλα επιτρέπονται αν είσαι ένας…Rolling Stone (Photos)

Αυτό θα πει μοντέρνα οικογένεια. Η νυν σύζυγος είναι έγκυος, η πρώην πολύ χαρούμενη που την βλέπει, τα παιδιά μια χαρά και τα εγγόνια ακόμα καλύτερα. Αυτή είναι η οικογένεια του Ρόνι Γουντ.
Ο κιθαρίστας των Rolling Stones θα γίνει ξανά πατέρας στα 68 του από τη σύζυγο του, την 37χρονη Σάλι που είναι έγκυος σε δίδυμα. Ο διάσημος ρόκερ πήρε την γυναίκα και πήγαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο, όπου εκεί συνάντησαν και πολλούς από την …υπόλοιπη οικογένεια.

Νέο Google Doodle- Αφιέρωμα στην επέτειο συμπλήρωσης 245 χρόνων από τη γέννηση του Μπετόβεν (vid)

Η γιγαντιαία μηχανή αναζήτησης Google έκανε την έκπληξη για τους χρήστες της, τους οποίους μόνο για σήμερα, υποδέχεται κατά την είσοδο τους στο διαδίκτυο με τη Πέμπτη Συμφωνία του Μπετόβεν, συνοδευόμενη από διασκεδαστικό κινούμενο σχέδιο.

Τρεις παραμυθάδες διηγούνται τις πιο όμορφες ιστορίες (vid)

Μια ομάδα συγγραφέων παιδικών βιβλίων έστειλαν από το στούντιο της πρωινής εκπομπής Ενημέρωση ΕΡΤ 6-8 με τους Νίκο Αγγελίδη και Βασιλική Χαϊνά, μηνύματα αγάπης και αποδοχής, δίνοντας ελπίδες για ένα καλύτερο και φωτεινότερο μέλλον, ενόψει των Χριστουγέννων.

Παρατηρώντας τα πουλιά του Αρκτικού Κύκλου

Στο νησί Χάρλοφ, ένα από τα πιο παρθένα μέρη του κόσμου, συναντάς μόνον αποικίες πουλιών και ξέφωτα με αρκτικά βρύα και λειχήνες.

Εντυπωσιακή βροχή μετεωριτών πάνω από τη ρωσική Άπω Ανατολή

Βροχή από μετεωρίτες Διδυμίδες, πέφτουν διαρκώς όλη τη νύχτα πάνω από το ραδιοτηλεσκόπιο Galenki RT-70 στο συγκρότημα ελέγχου και καταμέτρησης Kvant-D, που είναι μέρος του Κέντρου Διαστημικού Ελέγχου Τίτοφ, στη ρωσική περιφέρεια Πριμόρσκι.

Πέντε ρωσικά καλλιτεχνικά συγκροτήματα παραδοσιακού τραγουδιού και χορού που πρέπει να γνωρίζετε

Τα φολκλορικά σύνολα από τη Ρωσία γυρίζουν ολόκληρο τον κόσμο με επιτυχία. Επιλέξαμε 5 από αυτά, τα οποία είναι σίγουρο πως όταν τα δείτε, θα μείνουν για πάντα στη μνήμη σας.
 (Φωτό+Βίντεο)

Ακαδημαϊκό συγκρότημα τραγουδιού και χορού του Ρωσικού Στρατού Α.Β. Αλεξάντροφ

Το πιο διάσημο στρατιωτικό συγκρότημα στον κόσμο. Έχει ήδη καταστεί σημείο αναφοράς της Ρωσίας, όμοια με το Θέατρο Μπλοσόι, το Ερμιτάζ ή το Κρεμλίνο.

Γκεόργκι Σβιρίντοφ- Ο άνθρωπος που τη μουσική του ξέρει κάθε ρώσος μαθητής

Το όνομα του Γκεόργκι Σβιρίντοφ είναι ελάχιστα γνωστό διεθνώς. Στη Ρωσία όμως, απλά δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη γνωρίζει τη μουσική του. Ακόμα κι εκείνοι που δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για την τέχνη, συνήθισαν επί πολλές δεκαετίες να ακούν κάθε βράδυ το δυναμικό ρυθμό του «Χρόνε, τρέξε!» (Vrémya vperyόd!)