«Σε 3 χρόνια η επαναστατική θεραπεία για τον καρκίνο θα έχει πάρει έγκριση»

Τι λέει ο επιστήμονας που έδωσε ελπίδα σε εκατομμύρια ασθενείς
Το όνομά του έκανε το γύρο του κόσμου, δεδομένου ότι η επαναστατική μέθοδος την οποία εφάρμοσε, εξαφάνισε κάθε ίχνος καρκίνο σε ασθενείς που βρίσκονταν στο τελικό στάδιο. Ο λόγος για τον Αμερικανό ερευνητή δρ. Στάνλεϊ Ριντέλ, ο οποίος τονίζει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της θεραπείας με Τ-

TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό smartphone με εύκαμπτη οθόνη

Πρόκειται για το ReFlex το νέο πρωτότυπο smartphone, το οποίο συνδυάζει 6 ιντσών εύκαμπτη οθόνη FOLED της LG, με ανάλυση 720×1280, multitouch δυνατότητες και έναν αισθητήρα για να γνωρίζει η συσκευή πόσο λυγισμένη είναι η οθόνη.

TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Διευκρινίσεις Microsoft για τα Windows 10

Η Microsoft έδωσε την επίσημη απάντησή της στους χρήστες υπολογιστών με Windows 10, από την δραστηριότητα των οποίων συλλέγει δεδομένα.
AdTech Ad
Σε ένα εκτενές και επίσημο blog post, η Microsoft αναφέρεται στο ζήτημα της διατήρησης της ιδιωτικότητας για τους χρήστες υπολογιστών με λειτουργικό σύστημα Windows 10.

TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Facebook live: Live Streaming στον τοίχο σου

Το Facebook δεν σταματάει να προσθέτει νέες δυνατότητες και να μας εκπλήσσει πάντα μετά από προσεκτική έρευνα και μεγάλη δοκιμαστική περίοδο. Αυτή την φορά η νέα δυνατότητα έχει την ονομασία Facebook live και υπόσχεται live streaming περιεχόμενο απευθείας στον τοίχο μας από επιχειρήσεις και χρήστες. Κυκλοφόρησε πρώτα που αλλού στην Αμερική και μόνο για διάσημα πρόσωπα με επαληθευμένο προφίλ.

Ένα μήνα χωρίς νίκες συμπλήρωσε ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη του νίκη μετά τις 17 Ιανουαρίου, όταν είχε επικρατήσει με σκορ 2-1 της Βέροιας, ψάχνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).
Από εκείνη την ημέρα και μετά οι Θεσσαλονικείς μετρούν επτά ματς χωρίς νίκη (4 ισοπαλίες και 3 ήττες), κάτι που ελπίζουν να σταματήσει στην έδρα του «τριφυλλιού».

O Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες μέσα στη Λεωφόρο

Την πρώτη του νίκη μέσα στη Λεωφόρο μετά τις 4 Ιανουαρίου (και το 4-2 επί του Παναιτωλικού) ψάχνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απόψε υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Από σήμερα οι «πράσινοι» μπαίνουν σε μία σειρά δύσκολων αγώνων, καθώς ακολουθούν η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.
Το «τριφύλλι» δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα προηγούμενα τέσσερα ματς μέσα στην έδρα του, ενώ παράλληλα έχει κάνει το «5 στα 5» μακριά από αυτή.

Δείτε σε βίντεο το τρομερό άλμα της Κατερίνας Στεφανίδη

Έκανε την 4η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών
Λίγες ημέρες μετά το πανελλήνιο ρεκόρ της Νικόλ Κυριακοπούλου στα 4.81, η Κατερίνα Στεφανίδη πραγματοποίησε εξωπραγματική εμφάνιση στο μίτινγκ της Νέας Υόρκης, ξεπερνώντας τα 4.90 μ.

Τα 10 γκολ που αγαπήσαμε στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ και το Sport24.gr σας παρουσιάζει 10 γκολ που έχουν αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στα ντέρμπι των δύο ομάδων με γηπεδούχους τους "πράσινους" (videos).

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στην κατάμεστη Λεωφόρο το απόγευμα της Κυριακής (19:30) σε ένα κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες, καθώς δεν θέλουν να χάσουν και άλλο την επαφή τους με την 2η της βαθμολογίας ΑΕΚ, και όλοι περιμένουν να δουν με ανυπομονησία το πρώτο ντέρμπι του Αντρέα

Ξανάγινε... Mitrogoal ...Όταν ο Κώστας ξαναβρήκε τον Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και θυμίζει πάλι τον επιθετικό που για την χάρη του η Φούλαμ έδωσε 15.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει. Ο "πιστολέρο" έχει επιστρέψει για τα καλά (5 VIDEOS).
Βρέθηκε στο πικ της φόρμας του στο πρώτο μισό της σεζόν 2013-14, πετυχαίνοντας το ένα γκολ μετά το άλλο με την φανέλα του Ολυμπιακού, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμό στους φίλους του, ενώ με δικά του τέρματα η Εθνική ομάδα απέκλεισε στα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ τη Ρουμανία και βρέθηκε στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014.