Josh Stirling: «Εντυπωσιακή αύξηση θανάτων στους εμβολιασμένους – Δόξα τω Θεώ που δεν εμβολιάστηκαν όλοι!» Αποκαλυπτικά στοιχεία παραθέτει ασφαλιστικός αναλυτής

 Ο Αμερικανός ασφαλιστικός αναλυτής Josh Stirling, αποκαλύπτει πως υπάρχει εκρηκτική αύξηση θανάτων στις περιοχές των ΗΠΑ όπου έχουν ληφθεί περισσότερες δόσεις του εμβολίου κατά της Covid-19!

Μάλιστα κάνει την σύγκριση του 2022 με τα στατιστικά αποτελέσματα του 2021 που ήταν και αυτή χρονιά αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών.

Σφοδρές αποδοκιμασίες στους κυβερνητικούς στη Μητρόπολη: Γιουχαΐστηκαν ο Παναγιώτης Πικραμμένος και η Λίνα Μενδώνη Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά

 Σφοδρές αποδοκιμασίες επεφύλαξε το πλήθος κόσμου που έχει συγκεντρωθεί από τις 5 τα ξημερώματα στην Μητρόπολη, για να προσκυνήσουν την σορό του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, στους κυβερνητικούς Παναγιώτη Πικραμμένο και Λίνα Μενδώνη με αφορμή τον τρόπο που χειρίστηκε η κυβέρνηση το ζήτημα της ταφής.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος και υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εκπροσωπούν επίσημα την κυβέρνηση στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η Βρετανία κλιμακώνει επικίνδυνα την ουκρανική σύγκρουση και στέλνει στο Κίεβο Apache AH64 E!

 «Να δώσουν και οι άλλες χώρες παρόμοια οπλικά συστήματα»!

H Bρετανία αποφάσισε να κλιμακώσει περαιτέρω την σύγκρουση με τους Ρώσους στην Ουκρανία, αδιαφορώντας για το ότι μπορεί αυτό να οδηγήσει ακόμα και σε Γ’ ΠΠ, στέλνοντας στο Κίεβο επιθετικά ελικόπτερα Apache AH64 E (που είναι η πιο μοντέρνα έκδοσή τους) οπλισμένα με πυραύλους Hellfire χαρακτηρίζοντας μάλιστα την κίνηση αυτή ως “game-changer”!

Εκατοντάδες άρματα μάχης στέλνει η Ρωσία στην ανατ.Ουκρανία ενόψει της άφιξης των Leopard 2A4


  Λίγο απέχουμε από ευθεία σύγκρουση ΝΑΤΟ-Ρωσίας - Το Κίεβο ζητά και F-16!

Εκατοντάδες  άρματα μάχης T-90M στέλνει αιφνιδιαστικά η Μόσχα στην ανατολική Ουκρανία ενόψει  της άφιξης βρετανικών και γαλλικών αρμάτων στην χώρα στο πλαίσιο της νέας βοήθειας του ΝΑΤΟ προς το Κίεβο.

Όπως αναφέρεται οδεύουμε ουσιαστικά σε μια κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία, με την δυτική στρατιωτική βοήθεια να χρησιμεύει ως καύσιμη ύλη σε ένα ήδη πυριφλεγές σκηνικό.

Μέτσολα: Έλαβα αίτημα για την άρση ασυλίας των ευρωβουλευτών Κοτσολίνο και Ταραμπέλα

 «Έλαβα αίτημα από τις βελγικές αρχές για άρση της βουλευτικής ασυλίας των ευρωβουλευτών Αντρέα Κοτσολίνο και Μαρκ Ταραμπέλα. Αυτά τα αιτήματα παραπέμφθηκαν στην επιτροπή νομικών Υποθέσεων του ΕΚ» ανέφερε πριν από λίγο στην έναρξη των εργασιών της ολομέλειας στο Στρασβούργο, η Πρόεδρος Ρομπέρτα Μέτσολα.

Qatargate: Το εφετείο της Μπρέσια διέταξε την παράδοση της κόρης του Παντσέρι στις βελγικές αρχές

 Το εφετείο της Μπρέσια διέταξε την παράδοση της 38χρονης Σίλβια Παντσέρι, κόρης του Πιερ Αντόνιο, στο Βέλγιο.

Υπενθυμίζεται ότι η Σίλβια Παντσέρι βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό στη βόρεια Ιταλία. Συνελήφθη στις 9 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της επιχείρησης για το σκάνδαλο Qatargate.

Νωρίτερα, η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα δήλωσε ότι έλαβε αίτημα από τις βελγικές αρχές για την άρση ασυλίας των ευρωβουλευτών Κοτσολίνο και Ταραμπέλα και ότι τα αιτήματά τους παραπέμφθηκαν στην επιτροπή νομικών Υποθέσεων του ΕΚ.

Ο «Ράμπο της Ρωσίας» υπέρ της Ουκρανίας – Θέλει να πολεμήσει τους εισβολείς

 Ο Ρώσος ηθοποιός Αρτούρ Σμολιανίνοφ ήταν ο πρωταγωνιστής μιας από τις αγαπημένες ταινίες του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν – με θέμα μια σοβιετική μονάδα που κάνει μια τελευταία προσπάθεια εναντίον Αφγανών ανταρτών. Τώρα χαρακτηρίζεται ως «ξένος πράκτορας» και αντιμετωπίζει ποινική έρευνα.

Ο Σμολιανίνοφ ήταν ο ήρωας της “Devyataya Rota” (Ο 9ος Λόχος), μιας ρωσικής ταινίας μεγάλου μήκους που κυκλοφόρησε το 2005. Έπαιξε τον ρόλο του τελευταίου στρατιώτη που έμεινε όρθιος κατά τη διάρκεια μιας μάχης στο Αφγανιστάν, το οποίο οι σοβιετικές δυνάμεις κατείχαν για μια δεκαετία. Συχνά χαρακτηρίστηκε ως ο Ράμπο της Ρωσίας, μια αναφορά στις αμερικανικές ταινίες δράσης με πρωταγωνιστή τον Σιλβέστερ Σταλόνε.

Βρετανία: Έρευνα στο αεροδρόμιο Χίθροου οδήγησε σε σύλληψη 60χρονου – Κατείχε μικρή ποσότητα ουρανίου

 Στο πλαίσιο της έρευνας της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Βρετανίας συνελήφθη άνδρας, σχετικά με την ανεύρεση μικρής ποσότητας ουρανίου στο αεροδρόμιο του Χίθροου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας.

Ειδικότερα, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, συνελήφθη στο πλαίσιο του αντιτρομοκρατικού νόμου, μέρος του οποίου αφορά την κτήση και παρασκευή ραδιολογικού υλικού. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Απρίλιο.


Ρωσικό μαχητικό απογειώθηκε για να αναχαιτίσει γερμανικό αεροσκάφος στη Βαλτική Θάλασσα

 Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι ένα μαχητικό αεροσκάφος Su-27 απογειώθηκε για να αναχαιτίσει ένα P-3 Orion πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα, σε περίπτωση που το γερμανικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας παραβίαζε τον ρωσικό εναέριο χώρο.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το γερμανικό P-3 Orion δεν παραβίασε τελικά τον ρωσικό εναέριο χώρο και έκανε στροφή 180 μοιρών όταν αντιλήφθηκε το Su-27.

«Όταν το ξένο στρατιωτικό αεροσκάφος απομακρύνθηκε από τον εναέριο χώρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το ρωσικό μαχητικό επέστρεψε στη βάση του», αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.

Βρετανία: Αξιωματικός της αστυνομίας ο μεγαλύτερος κατά συρροήν βιαστής – Ένοχος για 49 κατηγορίες

 Ένας από τους χειρότερους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων στην ιστορία της Βρετανίας αποδείχτηκε ότι δεν ήταν ένας κακοποιός ή καταδικασμένος βιαστής αλλά ένας εν ενεργεία αξιωματικός της αστυνομίας του Λονδίνου ο οποίος δήλωσε ένοχος για πολλές κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων και βιασμών εις βάρος 12 γυναικών σε μια περίοδο 18 ετών.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ζήτησε σήμερα συγγνώμη λέγοντας ότι θα έπρεπε να έχει εντοπίσει την κακοποιητική συμπεριφορά του 48χρονου Ντέιβιντ Κάρικ, ο οποίος δήλωσε ένοχος για 49 κατηγορίες, ανάμεσά τους και 24 βιασμοί, κατά το διάστημα 2003 έως 2020.