Πάρε μια γεύση από τα ψηλοτάκουνα της Σέριλ Κόουλ

Η Σέριλ Κόουλ πραγματοποίησε επιτέλους ένα μεγάλο της όνειρο: να φτιάξει τα δικά της γυναικεία παπούτσια.
Η εταιρία Stylistpick.com την εμπιστεύτηκε και η νεαρή τραγουδίστρια δημιούργησε τα δικά της σχέδια που μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις: από το..

κόκκινο χαλί μέχρι την χειμωνιάτικη εκδρομή σου. Η ίδια η Σέριλ, μιλώντας με μπόλικο καμάρι για τα δημιουργήματά της τόνισε:
Ανάμεσα στα σχέδια παπουτισών υπήρξαν και κάποιες φλατ μπότες
Ανάμεσα στα σχέδια παπουτισών
υπήρξαν και κάποιες φλατ μπότες
'Μάλλον κάποιοι περίμεναν πως θα δημιουργήσω ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα αλλά εγώ δεν είμαι έτσι. Ήθελα κάθε κορίτσι που θα δει τη συλλογή μου, να ταυτιστεί με ένα ζευγάρι. Δεν είμαστε όλες ίδιες και δεν κάνουμε όλες την ίδια δουλειά''.
Τα γεμάτα στυλ γοβάκια της Κόουλ θα σε κάνουν να νιώθεις κυρία άλλη εποχής!
Τα γεμάτα στυλ γοβάκια της Κόουλ
θα σε κάνουν να νιώθεις κυρία άλλη εποχής!
Τα οκτώ διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια της Κόουλ ποικίλουν όσον αφορά την τιμή τους από τα 93 έως και τα 140 ευρώ ενώ υπόσχονται να μην 'πεθάνουν' τα πόδια σου. Η Σέριλ φρόντισε να τονίσει την ανατομικότητα των παπουτσιών της υποστηρίζοντας:
"Έχω ένα ζευγάρι γοβάκια του Louboutin και με πεθαίνουν στον πόνο. Προσπαθώ να τα φοράω προσεκτικά για λίγα λεπτά κάποιεςΔεν μπορώ ούτε να τα φορέσω πάλι, ούτε και να τα πετάξω''.
Πάντως, ο εκπρόσωπος της Stylistpick.com τόνισε πως η Κόουλ συμμετείχε σε όλη τη διαδικασία παραγωγής των παπουτσιών και πρόσεξε και την τελευταία λεπτομέρεια, από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, τα χρώματα, ακόμα και την ραφή.
Κάθε παπούτσι διαθέτει το δικό του όνομα, αφού η Σέριλ ήθελε να ταυτιστεί κάθε καταναλώτρια με το παπούτσι που της αρέσει ενώ η ίδια η Κόουλ δεν έκρυψε πως διαθέτει πάνω από 2000 ζευγάρια παπούτσια (!) και προτιμά να μην φορά κάθε ζευγάρι πολλές φορές.
Ποιό είναι το αγαπημένο ζευγάρι της Σέριλ, από εκείνα που δημιούργησε η ίδια; Ιδού τι λέει:
"Υπάρχει μια μπότα μοτοσικλετιστή που λατρεύω και μπορείς να την φορέσεις παντού και ταιριάζει με όλα".
Ταυτόχρονα, η Κόουλ αγαπά και ένα μποτάκι το οποίο ονόμασε RiRi και το οποίο της θυμίζει την Ριάνα.
Πριν λίγο καιρό, και η τραγουδίστρια Φέργκι είχε λανσάρει τη δική της συλλογή παπουτσιών!

Κατερίνα Π
.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...