Αγαπητέ Άγιε Βασίλη…

…τα πράσινα παιδάκια θα σου ζητάνε πρίγκιπα -κι ένα άνετο τρίποντο στο ΟΑΚΑ (Παναθηναϊκός-Αστέρας).
Τα ερυθρόλευκα θα σου ζητάνε κοντομάνικα για την Ευρώπη -και μοναξιά στην κορυφή (Ολυμπιακός-ΠΑΣ)..


Τα κιτρινόμαυρα επενδυτή -και συνέχεια στο σερί και το όνειρο (Ατρόμητος-ΑΕΚ).
Εμείς ζητάμε μόνο ωραία μπαλίτσα και πολλά γκολάκια στην τελευταία αγωνιστική (14η) πριν σε υποδεχθούμε…
Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη όλων των αγώνων από το www.sport-fm.gr.
Σάββατο, 17/12
Λεβαδειακός-Εργοτέλης (17:15, NovaSports 2)
Σαν να μην έγινε ποτέ! Την ώρα που ο Λεβαδειακός θα προσπαθεί να ξεχάσει την τεσσάρα του Ολυμπιακού (που διέκοψε αήττητο τριών αγώνων), ο Εργοτέλης θα πρέπει επίσης να ξεχάσει τις ευκολίες (που έκανε δυσκολίες) τύπου Δόξας. Διότι ετούτος ο «νεοφώτιστος» δεν αστειεύεται (ίδιους βαθμούς ήδη με την Κέρκυρα) και παιχνίδια σαν της Κυριακής τα βλέπει σαν ξερολούκουμα για βαθμούς. Ειδικά όταν ο αντίπαλος έχει έναν μόλις τέτοιο μακριά απ’ την έδρα του.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κούλα (Μακεδονίας)
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Λιβαδειάς
SKODA Ξάνθη-Πανιώνιος (19:30, ΝΕΤ)
Το ‘παθες. Έμαθες; Μια βδομάδα μετά την προσγείωση απ’ τον Λεβαδειακό, η Ξάνθη δεν θέλει μόνο να δείξει ότι έμαθε το μάθημα, απέναντι στον Πανιώνιο. Θέλει και να ξαναρχίσει το σερί (τέσσερις νίκες) που όσο απροσδόκητα έφτιαξε, άλλο τόσο απροσδόκητα χάλασε. Απέναντι στον μαχητικό και… πατριωτικό (17 Έλληνες+τον Σκέμπρι) Πανιώνιο τα απροσδόκητα θα συνεχιστούν αν τον υποτιμήσει.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)
ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (19:30, NovaSports 1)
Μια του Τσάκα, δυο του Τσάκα, τρεις… οι πόντοι που πρέπει να πάρει ο Παναθηναϊκός -ανεξάρτητα απ’ τις (μη) εξελίξεις στα διοικητικά. Χωρίς πρίγκιπες στην εξέδρα, αλλά με τον Φερέιρα ξανά στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός θέλει να επιβεβαιώσει αυτό που έδειξε με τον Πανιώνιο: Ότι η ήττα απ’ τον Άρη είναι ήδη παρελθόν. Εκεί όπου είναι χαμένο και το τελευταίο διπλό του Αστέρα, που κάτι κάνει στην Τρίπολη (νίκη με Άρη), αλλά δεν έχει βαθμό μακριά της.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
Κυριακή, 18/12
Δόξα Δράμας-ΠΑΟΚ (15:00, NovaSports 2)
Και ξανά προς τη Δόξα τραβά! Αφού επέστρεψε στις νίκες με τον Ατρόμητο και πέταξε πρώτος και καλύτερος στους «32» του Europa League, ο ΠΑΟΚ απλά θα χρειαστεί να… πεταχτεί και μέχρι το Καυταντζόγλειο. Εκεί όπου θα τον περιμένει όχι ακριβώς δύσκολη αποστολή -με τη Δόξα να βρίσκει έναν μόλις πόντο στο σακούλι και μοναδική παρηγοριά στο ότι σκόραρε (με τον Εργοτέλη) πριν συμπληρώσει… 500 λεπτά στη Σούπερ Λίγκα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)
ΓΗΠΕΔΟ: Καυταντζόγλειο
ΟΦΗ-Κέρκυρα (15:00, NovaSports 3)
Σπίτι του… σπιτάτσι του! Έπειτα από δυο εξόδους με ανάμεικτα συναισθήματα (διπλό με Δόξα, ήττα από Παναιτωλικό) ο ΟΦΗ επιστρέφει στο Ηράκλειο. Κάνοντας, δε, μια νίκη απ’ αυτές που δείχνει να μην του ξεφεύγουν εκεί, θέλει να επιστρέψει και στα ψηλότερα πατώματα της βαθμολογίας. Δύσκολα θα… δυσκολευτεί αν η Κέρκυρα (που κινδυνεύει να την έχει περάσει ήδη ο Λεβαδειακός με τέσσερα παιχνίδια λιγότερα) εμφανιστεί το ίδιο απαράδεκτη όπως με τον Ολυμπιακό.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Μπιτσίδης (Θράκης)
ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»Άρης-Παναιτωλικός (17:15, NovaSports 3)
Άρης… και δεν είναι καλά! Και πώς να είναι οι φίλοι του, με τα σκωτσέζικα ντους που τους υποβάλλει τις τελευταίες αγωνιστικές (νίκες με ΠΑΟ-ΟΦΗ εναλλάξ με τις ήττες από Πανιώνιο-Αστέρα). Κι αν η… σειρά τώρα δείχνει νίκη με τον Παναιτωλικό, η επιστροφή των Αγρινιωτών στις νίκες και η καλή παρουσία τους (και) μακριά απ’ την έδρα τους, δείχνει ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ηπείρου), Τρύφων (Δράμας)
ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»
Ατρόμητος-ΑΕΚ (17:15, NovaSports 2)
Περασμένα ναι. Ξεχασμένα; Πάλι ναι! Με αναπόφευκτο φόντο τα «ντράβαλα» του περσινού τελικού -αλλά αναγκαία τη συγκέντρωση στην (ωραία) μπάλα που παίζουν κι οι δυο, Ατρόμητος και ΑΕΚ προσφέρουν το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Αν συνεχιστεί η παράδοση (αήττητη η ΑΕΚ απ’ το ’73) και το ντεμαράζ της ομάδας του Κωστένογλου, θα ‘χει προσφέρει μετά από χρόνια στον εαυτό της την ευκαιρία να κάνει Χριστούγεννα κοντά στην κορυφή.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γκάγκας (Λάρισα)
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου
Το περσινό ματς
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, NovaSports 1)
«Εδώ να μείνεις»! Δεν θα το τραγουδάει η Αρβανιτάκη, αλλά οι φίλαθλοί του στον Ολυμπιακό -για την κορυφή που ξανάπιασε στη βαθμολογία. «Ζεστοί» απ’ τις δυο τεσσάρες και μαθαίνοντας πως θα… παγώσουν (Ρούμπιν) για να συνεχίσουν στην Ευρώπη, οι πρωταθλητές θέλουν ν’ αποχαιρετήσουν ως πρωτοπόροι (έστω και με παιχνίδια παραπάνω απ’ τον Παναθηναϊκό) το 2011. Ο Αναστασιάδης καιροφυλακτεί και… ο Θεός είναι μεγάλος -αλλά κι ο ΠΑΣ αδύναμος (ένας πόντος) μακριά απ’ τους «Ζωσιμάδες».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αργυρός (Αθηνών), Σταματόγλου (Καβάλας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»


Η επόμενη αγωνιστική (15η)

Τρίτη, 3/1

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (17:15)
ΑΕΚ-Δόξα Δράμας (19:30)

Τετάρτη, 4/1

Εργοτέλης-SKODA Ξάνθη (15:00)
Κέρκυρα-Άρης (15:00)
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (17:15)
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (17:15)
Ολυμπιακός-Ατρόμητος (19:30)
ΠΗΓΗ
Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...