Ο πιο «καυτός» του Facebook ο Σάκης Ρουβάς!

Αν και μπαμπάς δύο παιδιών, ο Σάκης Ρουβάς παραμένει σέξι! Μάλιστα ο διάσημος τραγουδιστής σε διαγωνισμό που..
διοργανώθηκε μέσω μιας εφαρμογής στο Facebook για τον πιο «καυτό» καλλιτέχνη βγήκε πρώτος στις προτιμήσεις των χρηστών της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
Συγκεκριμένα, οι χρήστες έφεραν στην πρώτη θέση της κατάταξης με τους πιο «καυτούς» σταρ τον Σάκη αφήνοντας πίσω διάσημους, όπως ο Τζόνι Ντεπ, η Αντζελίνα Τζολί, η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τζάστιν Τίμπερλέικ.
Από την άλλη τώρα, η Ευγενία Μανωλίδου ήρθε πρώτη στη λίστα με τους πιο «ψυχρούς» celebrities, ενώ ακολουθούν ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Lady Gaga, η Τατιάνα Στεφανίδου και η Άννα Κουρνίκοβα.


 «I’m at Πλατεία Κεφαλαρίου. Photoshooting for Εικόνες», έγραψε το απόγευμα της Τρίτης ο Σάκης Ρουβάς. Και επειδή όπου Σάκης και Ρουβίτσες… οι fans του τραγουδιστή μέσα από τη fan page, «The S Fan Club», φρόντισαν να δώσουν μια μικρή γεύση από τα παρασκήνια της νέας φωτογράφησης του Σάκη, «ανέβαζοντας» μερικά στιγμιότυπα.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Σάκης τους έγραψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα που ανέφερε: «Ευχαριστώ τα παιδιά του The S Fan Club για τις φωτογραφίες! Περιμένω τα μηνύματα, τα σχόλια και τις φωτογραφίες σας πάντα στην επίσημη σελίδα μου στο facebook».


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...